Meer recensies lezen? Kijk ook op Google Review.

Recensies 2024

Sophia en Cornelien: Omdat wij het land nog wat beter wilden leren kennen en er toch al waren hebben we Suzette gevraagd een plan te maken voor de laatste 6 dagen. We werden al voordat het vervolg van onze reis begon verrast door een welkomspakketje vol lekkere dingen.
read more

Maart 2024: Reis naar Suriname voor nascholing en ontspanning.

Jan en Denise: Al met al was het een onvergetelijke ervaring om door dit prachtige, kleurrijke, chaotische en vervallen land met een wonderschone natuur te reizen.
read more

Atjoni Recensie Denise en Jan
Maart 2024: Onvergetelijk Avontuur

Eduard Dirkzwager: De reis was zeer afwisselend en boeiend. Natuur, erfgoed, cultuur en vooral de mix van deze elementen.
read more

Recensie Eduart Dirkzwager
Maart 2024: Heb het gevoel dat ik een maand ben weg geweest in plaats van 8 dagen 🙂

Henk en Ella: We hebben veel maar toch maar een heel klein beetje van dit prachtige land ontdekt.
read more

Februari 2024: Een bijzondere en indrukwekkende reis

Klaas en Karin: Wij hebben enorm genoten van de samengestelde reis. Wat een goede organisatie en wat een vriendelijke en gastvrije mensen in Suriname! En wat een bijzonder mooi land.
read more

Januari 2024: Een bijzonder mooi land
Recensies 2023

Judith en Bernard: We hebben genoten van een geweldige vakantie. Deze Suriname Reis was van begin tot eind perfect georganiseerd.
read more

Recensie Suriname Reis Plantage Marienbosch
November 2023: Judith en Bernard op reis

We zijn vol enthousiasme en met mooie herinneringen en foto’s teruggekomen. In onze vrienden- en familiekring blijken al diverse mensen plannen te hebben om naar Suriname te gaan.
read more

November 2023: Marjan en Petra op reis

Beste Suzette, nogmaals dank voor het opzetten van een individuele reis die volledig aansloot bij onze belangstelling en heeft voldaan aan onze verwachting.
read more

November 2023: De individuele reis die geheel aansloot aan onze belangstelling!

Wij hebben enorm genoten van onze reis naar Suriname. De mensen zijn er vriendelijk en gastvrij: de eigenaar van Palulu Camping nam ons zelfs mee om te voetballen met zijn team.
read more

Oktober 2023: Levi en Noah in Suriname

Suriname is ons prima bevallen. De mensen zijn erg aardig en behulpzaam en het land is erg mooi. Het is ook divers: regenwoud, plantages, de stad Paramaribo, en de dorpjes langs de boven Surinamerivier!
read more

Oktober 2023: Ruud & Erna

Tijdens deze reis verschillende hoogtepunten gehad, steeds denk je dat het niet beter wordt!
read more

September 2023: Een maand Suriname in sept/okt 2023

Suzette het was fantastisch! Als ik van iemand hoor die van plan is om naar Suriname te gaan voor vakantie dan ga ik je Zeker aanraden! Je hebt mij en ons een Onvergetelijke Reis georganiseerd.
read more

Augustus 2023: Drie generaties op reis

Wat een fantastische vakantie was dit. Alles perfect geregeld en van alle gemakken voorzien. Zou het zo nog een keertje boeken!
read more

Juli 2023: Eindelijk naar Suriname

Een onvergetelijke reis, samen met onze kinderen van 4, 10 en 12, en een opa van 78. Suzette bleek precies te begrijpen wat bij ons toch wat uiteenlopende gezelschap paste.
read more

Op de korjaal
Mei 2023: Een ONVERGETELIJKE reis die onze verwachtingen heeft overtroffen

De reis was ook afwisselend met bezoek aan plantages, waar je wat meer te weten komt over de geschiedenis van Suriname.
read more

Apr 2023: De reis sloot helemaal aan bij wat wij graag doen en leuk vinden

We hebben flamingo’s gezien en rode ibissen gespot. We hebben onze ogen uitgekeken op de markt in Paramaribo. We hebben geklauterd naar de watervallen en geluncht in een sula. We hebben gevaren in een korjaal en achterop een brommer gezeten. Wat een prachtige reis hebben we gemaakt. En overal heerlijk gegeten!
read more

Zonsopgang op Ston Island
Apr 2023: Wat een aardige mensen hebben we ontmoet

We hebben een heel klein tipje van Suriname gezien in vogelvlucht, we hebben genoten van het avontuur en willen zeker (snel) nog een keer terug.
read more

Brokopondo Stuwmeer
April 2023: Koos & Irma bij het Brokopondo Stuwmeer

Suriname is een geweldig land. We hebben genoten van ons verblijf aan de Maratakka rivier. Ook de fietstocht naar Marienborg en het verblijf in Jaw Jaw waren geweldig. We komen zeker een keertje terug.
read more

Maratakka
Mrt 2023: Een bijzondere ervaring om met zoveel diverse culturen in aanraking te komen

Onze reis begon in Bloemendaal, een paradijsje waar Kenneth ons met zijn kookkunsten verwende… Een mooie tuin en heerlijk zwembad hebben ze daar!
read more

Relaxt in mooi Suriname Verblijf
Maart 2023: Relaxt in mooi Suriname

Drie weken op reis door prachtig Suriname. Eerst heerlijk acclimatiseren in hotel Peperpot en op de fiets langs plantages. Daarna het binnenland in. Met als hoogtepunt ons verblijf in Anaula aan de Surinamerivier. Een geweldige ervaring!
read more

Tropische vogel
Feb 2023: Wat een prachtig land

De reis was zeer goed georganiseerd, alles op tijd en vaak met gidsen die veel van de vogels en van de streek wisten. Gids Ashraf begeleidde ons op de Fredberg en daar logeerden we in base-camp.
read more

Februari 2023: We zagen de Harpij arend!!

We willen over een paar jaar zeker weer naar Suriname en komen dan graag bij je terug. Zoals je schreef: ‘Suriname gaat onder je huid zitten’ :-).
read more

Februari 2023: ‘Suriname gaat onder je huid zitten!’
Recensies 2022

Met mijn twee zoons op avontuur in Suriname. Eerst een leuke fietstocht naar plantage Mariënbosch. Toen onze spannende expeditie naar Sintiadam. Dankzij onze fantastische gidsen hebben we ontzettend veel dieren gezien. Wat een geweldig avontuur.
read more

Schildpad
Nov 2022: Op expeditie in de Surinaamse jungle

Suriname is zo’n veelzijdig land met zo veel historie, cultuur en heerlijk eten. Bigi Pan was echt een cadeautje. Het is daar adembenemend mooi!
read more

Bigi Pan
Nov 2022: Suriname, tot de volgende keer!

We zijn op plekken geweest die we zelf nooit hadden kunnen regelen. Met als hoogtepunten Maratakka , Kabalebo en Pingpe.
read more

In de korjaal
Okt 2022: We hebben het heerlijk gehad, nog leuker dan we hadden verwacht!

Suriname is zeker voor herhaling vatbaar! Hoogtepunt was de Sintadam expeditie. De boottocht ernaar toe was fantastisch. Onderweg trekt er een prachtig landschap aan je voorbij.
read more

Sintiadam
Okt 2022: De trip naar Sintiadam was een enorme belevenis

De birdwatching excursie is een echte aanrader! De accommodatie is geweldig en ligt midden in de natuur aan de Saramacca rivier. Het verblijf heeft een onuitwisbare indruk op ons gemaakt. Ook de 5-daagse Wildlife Tour in West-Suriname was een fantastisch avontuur en vormde een geweldige afsluiting van onze mooie reis in Suriname.
read more

Aapje in boom
Okt 2022: Een prachtige individuele reis in samenwerking met Suzette

Alles was perfect geregeld. En we hebben echt onze ogen uitgekeken in Maratakka en Bigi Pan. Al met al enorm genoten van onze 3-weekse trip naar het prachtige land met de ontzettend vriendelijke bevolking.
read more

Commewijne op de fiets Suriname
Okt 2022: Een zorgeloze vakantie!

Een fantastische trip naar Suriname. Samen met een gids de jungle in was een enorm kado.
read more

Birdwatching Zwarte Trappist
Okt 2022: Wat een land. Prachtig gewoon

Het bruisende Paramaribo, de meest mooie sunrises en sunsets bij Bigi Pan, de heerlijke resorts bij de Boven-Surinamerivier, het betoverend mooie Ston Island: het was de reis van mijn leven.
read more

Okt 2022: Mijn eerste verre reis ooit; het was één groot avontuur!

We waren met het hele gezin met twee jongeren van 18 en 21 en voor iedereen was het de eerste keer. Hoogtepunt van de reis was de wandeltocht naar de Voltzberg. Zelfs de kinderen vonden dat de vier dagen zonder internet nog wel langer hadden mogen duren.
read more

Bigi Pan
Sep 2022: We hebben genoten van de natuur, de mensen, het eten en de goede zorgen van iedereen

Karen & familie: Binnen no time was het geregeld! De informatie wordt heel netjes en compleet aangeleverd.
read more

Augustus 2022: Een schot in de roos

Mijn zoon en ik hebben een onvergetelijke reis in Suriname gehad. We hebben ontzettend veel dieren gezien, met als klap op de vuurpijl een zwarte jaguar.
read more

Fredberg Suriname
Aug 2022: Met mijn zoon op avontuur in het schitterende Suriname

Samen met onze drie kinderen naar Suriname en Curacao. Van een kookworkshop in Paramaribo, kaaimannen spotten bij Frederiksdorp, lunchen bovenop de Brownsberg en een overnachting in de jungle tot een heerlijk verblijf op Curacao; we hebben er van genoten. En alles was perfect geregeld.
read more

In de korjaal
Aug 2022: Suriname en Curacao; een supercombinatie!

Met een korjaal diep de jungle in. In hangmatten slapen. Wandelingen door een maagdelijk oerwoud. Zwemmen in een sula. We hebben een onvergetelijke reis gehad.
read more

jungle_sintiadam
Aug 2022: Een echt oerwoudgevoel!

Suriname is een prachtig land met veel flora en fauna. De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam. Ga vooral het binnenland in want daar zit het moois verscholen.
read more

Paramaribo
Aug 2022: Een bijzondere reis, speciaal voor ons samengesteld door Suzette

We hebben heel veel gezien en gedaan. En ook veel geleerd over het koloniale verleden van Suriname. Een aanrader!
read more

jaw jaw a tela suriname
Aug 2022: Binnenstappen bij Suriname Holidays heeft een super vakantie opgeleverd

We hadden een droomvakantie. Hoogtepunt was ons verblijf in Akira Overwater Resort in Bigi Pan. Hier overviel ons het ultieme Switzerleven gevoel.
read more

Modderbad in Bigi Pan
Jul 2022: Modderbad in Bigi Pan, een hilarische ervaring!

We beleefden avonturen, zagen prachtige dingen en dieren maar hebben vooral geweldige mensen ontmoet. Wij houden van SU for ever!
read more

Zonsondergang Bigi Pan
Jul 2022: We zijn verliefd geworden op Suriname

Ik heb in nog geen twee weken tijd heel veel van het land gezien. Met als hoogtepunt een tour langs mijn roots.
read more

galibi suriname
Jun 2022: Mijn reis naar Suriname was in één woord geweldig!

Een boeiende combinatie van Suriname met Frans Guyana en Brits Guyana. Leuk om zo de drie landen met elkaar te kunnen vergelijken.
read more

guyana suriname kaiateur falls
Apr 2022: Een boeiende reis langs de drie Guyana’s

Wij hebben mogen genieten van alle bezienswaardigheden met als enkele hoogtepunten/avonturen op Brownsberg, Knini Paati en Akira.
read more

Mrt 2022: Wij zijn weer voor de 2e keer voldaan teruggekeerd naar huis!

We hebben een onvergetelijke reis in Suriname gehad, mede door jouw goede planning liep alles gesmeerd. We gaan veel reclame maken.
read more

Mrt 2022: Wat hebben wij een onvergetelijke reis gehad!

De vier tripjes naar verschillende plekken in het binnenland waren prima georganiseerd en de accommodaties waren zeer comfortabel.
read more

city trip paramaribo
Feb 2022: We kunnen maar één nadeel bedenken en dat is dat we heimwee hebben en moeten wachten tot de volgende keer!

Wat een fantastische reis hebben we gemaakt in Suriname. Deze reis is voor ons op maat in elkaar gezet. Na een gesprek op kantoor bij Suzette heeft ze een programma samengesteld met alles wat wij leuk zouden vinden.
read more

gran rio expeditie suriname
Jan 2022: Vogels, avontuur, fietsen en ook af en toe een beetje rust en luxe

Suriname Holidays heeft onze reis tot een groot succes gemaakt: de verschillende stukjes van de puzzel vielen precies op hun plek. 
read more

bigi pan suriname modderbad
Jan 2022: Een goede mix tussen rust en de verschillende uitstapjes
Recensies 2021

De persoonlijke betrokkenheid heeft ervoor gezorgd, dat wij een heerlijke, zeer goed verzorgde en vlekkeloze vakantie hebben gehad.
read more

pelikanen op bigi pan
Nov 2021: Suriname een land dat je gezien en gevoeld moet hebben.
Recensies 2020

We hadden verwacht dat Suriname heel anders zou zijn dan het in werkelijk is. We hebben genoten en in twee weken een groot deel van het land bezocht.
read more

bovensuriname rivier meisje
Mrt 2020: We hebben genoten van Suriname, dat zo heel anders is dan we dachten

Onze vakantie in Suriname is ons heel goed bevallen. De mensen zijn gastvrij en vriendelijk en alles aan de reis klopte. We gaan zeker nog een keer terug komen in Suriname.
read more

Suriname overnachten
Mrt 2020: We gaan zeker nog een keer terug komen in Suriname.

Wat een ongelooflijk mooie vakantie hebben we gehad in Suriname! Van begin tot eind was het prima geregeld, van vliegreis tot busjes/bootvervoer, van hotel tot resort, van mooie excursies tot fijne gidsen. We willen jullie hartelijk danken voor de goede organisatie en alle meedenken, we zullen Suriname Holidays zeker aanbevelen in familie- en vriendenkring!
read more

SurinameHolidays pty Kromwijk  scaled
Jul 2020: We waren onder de indruk van de natuur, de historie en de mensen

Alles was prima verzorgd en klopte als een bus. Al met al een mooie reis en vooral in Paramaribo voel je je thuis, gezellig relaxed sfeertje.
read more

Suriname Holidyas fam van Kasteren Guyana Kaieteur  scaled
Feb 2020: Alles was prima verzorgd en klopte als een bus

De reis naar Suriname was in alle opzichten geslaagd en overtrof onze verwachtingen. Alles klopte en we hoefden nergens achter aan te lopen. De ontvangst op Zanderij was een plezierige verrassing, heel
soepel!
read more

Feb 2020: De reis naar Suriname was in alle opzichten geslaagd en overtrof onze verwachtingen

De reis was uitstekend georganiseerd, elke plaats was anders en elke gids had zijn eigen kwaliteit. Iedereen was vol lof over Suriname Holidays.
read more

Suriname binnenland rondreis insecten
Jan 2020: Elke plaats was anders en elke gids had zijn eigen kwaliteit
Recensies 2019

Een super gevarieerd op maat gesneden programma, prima hotels en lodges met heerlijke hangmatten, lekker gegeten, het vervoer altijd stipt op tijd en overal met een gulle lach.
read more

surinameholidays
Dec 2019: We kunnen iedereen aanraden om dit land op deze manier te bezoeken.

Een super gevarieerd op maat gesneden programma, prima hotels en lodges met heerlijke hangmatten, lekker gegeten, het vervoer altijd stipt op tijd en overal met een gulle lach.
read more

Suriname Holidays Carla Person
Nov 2019: Een onuitwisbare herinnering

De reis was prima verzorgd, alles is volgens schema gegaan, niets dan lof
read more

i love su paramaribo fotoalbum
Nov 2019: Alleen maar lof!

Heerlijke vakantie gehad, Knini Paati was een niet te missen hoogtepunt. Het vervoer was perfect geregeld. We kunnen niet bedenken dat we iets gemist hebben.
read more

Suriname Holidays fam Tilma
Nov 2019: Suriname was meer een belevenis dan een vakantie

Wat hebben we genoten van de fietstochten langs de diverse plantages, boottochten over de rivier, dolfijnen spotten en varen door het moerasgebied. Dames van Suriname Holidays bedankt voor de perfecte organisatie. Wij hebben dankzij jullie een top reis gehad
read more

Suriname Holidays Coby van Paassen
Nov 2019: Overal werd heerlijk voor ons gekookt en viel vooral de vriendelijkheid en de kleinschaligheid op!

We gaan zeker terug naar Suriname, het was een onvergetelijke reis
read more

Suriname Holidays Fam Schouten  e
Nov 2019: Wij zouden iedereen aan willen raden om met jullie organisatie in zee te gaan!

We gaan zeker terug naar Suriname, het was een onvergetelijke reis
read more

Suriname Holidays Fam Vroenhoven  e
Nov 2019: We weten nu pas wat we gemist hebben

We weten nu al zeker: dit was niet ons laatste bezoek aan Suriname, we komen terug en kloppen dan weer bij Suriname Holidays aan.
read more

Suriname Holidays Colette Hoogeveen Bigi Pan pelikaan e
Okt 2019: Als we weer naar Suriname willen, kloppen we zeker weer bij jullie aan!

De reis was perfect georganiseerd, alle accommodaties voldeden aan de verwachtingen en het vervoer was super geregeld.
read more

Suriname Holidays Sjaak Mark Onderwaterwereld
Okt 2019: Een geweldige reis en top geregeld vanuit Suriname Holidays

De gidsen waren goed geïnformeerd over de beperkingen van mijn vrouw en gingen daar op een hele vertrouwde manier mee om.
read more

Suriname Holidays Jos en Corry
Okt 2019: Dankzij de goede zorgen werd de reis een succes!

Perfect geregeld, een van de weinige landen waar we wel vaker naar toe willen gaan
read more

Suriname Holidays Monique Schutte
Okt 2019: Rondreis Suriname, vakantie in overtreffende trap

Kabalebo was het klapstuk: een paradijsje in het bos. Er bleek ruimte voor maatwerk en flexibiliteit, zodat je zelf kon kiezen wat te doen. We zaten in een River Cabin, wat een rust en prachtige plek!
read more

Suriname Holidays fam Eijs
Okt 2019: Als klapstuk, Kabalebo, een paradijsje in het bos.

Awarradam was echt het hoogtepunt is. Ongeacht de vele vogelspinnen hebben wij enorm genoten van de natuur, het eten was super en Henk onze gids deed het voortreffelijk.
read more

suriname holidays awarradam
Sep 2019: We hebben een super leuke vakantie gehad. Waarbij Awarradam echt het hoogtepunt is.

De reis was perfect georganiseerd. Alles klopte. We merkten ook dat er met regelmaat contact met de backoffice was, dan wel dat jullie de gidsen vroegen hoe het ging. Een warme belangstelling die we erg gewaardeerd hebben. Hulde!
read more

Suriname Holidays Jan en Alma van Dijk
Sep 2019: Beter hebben we eigenlijk nog niet meegemaakt

We kunnen iedereen aanraden om met dit reisbureau in zee te gaan. Alles is tip top geregeld. Van vervoer, de kennismaking met de Surinaamse bevolking, de gidsen.
read more

Suriname Holidays Sylvia Schotman
Sep 2019: Suriname verrassend bijzonder!

Aan iedereen die enthousiast reageert op onze verhalen en zegt ook graag naar Suriname te willen, zullen we Suriname en jullie aanbevelen.
read more

Suriname Holidays Braamspunt Fien Bloemen
Sep 2019: Het was best zwaar en soms heftig, maar daar tegenover stond zoveel moois.

Het was echt een geweldige ervaring en we komen zeker nog een keer terug. We love Su!
read more

Suriname Holidays Petra van der Meer
Sep 2019: Dank voor de uitstekende organisatie. Jullie hebben er vier ambassadeurs bij!

Prachtige natuur, interessante cultuur, een indrukwekkende historie. En wat een aardige, enthousiaste en behulpzame mensen
read more

suriname holidays fam Heijstek
Aug 2019: Dank voor jullie goede zorgen. We blijven nog even lekker nagenieten

Palumeu: Wat een geweldige mooie inspirerende plek is dit. Dit was een onbeschrijfelijke ervaring. De trip was echt zeer goed georganiseerd. De dagen dat wij daar waren brengen nog steeds een grote glimlach op mijn gezicht.
read more

suriname holidays fam Eijenring
Aug 2019: Suriname zat al in mijn hart: mijn hart is alleen maar groter geworden. Mi kon baka.

Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad. Het was echt genieten! In de eerste plaats was alles top geregeld door jou/jullie. De hele reis verliep echt soepel.
read more

Suriname Holidays Elke en Jan van den Bosch
Aug 2019: Kabalebo was fantastisch, wat een ervaring

Ik kan iedereen van harte aanraden hun reis naar Suriname te laten regelen door Suriname Holidays, alles was tot in de puntjes geregeld. Vanaf de voorbereiding via uitgebreide informatie, het beantwoorden van allerlei vragen, tot de uitvoering. Alle transfers, excursies en de ondersteuning aldaar waren prima geregeld.
read more

Suriname Holidays Morena Reemnet  e
Aug 2019: Wij voelden ons echte VIP’s

De afwisseling van accommodaties, vervoersmiddelen, landschappen , weersomstandigheden, historisch Paramaribo, de door onze gids bereide heerlijke maaltijden, het waren allemaal hoogtepunten.
read more

Su
Aug 2019: Een bijzondere, zeer afwisselende reis

Suzette en Hélène hebben alle reisonderdelen voor ons geregeld en ook alle vervoer daar tussen.
read more

Suriname Holidays Rob Sanches
Aug 2019: Een ontzorgde vakantie

Onze reis was écht maatwerk, in balans met een goede mix van avontuur en tijd om te relaxen.
read more

Suriname Holidays fam Chin A Lion
Jul 2019: Klein bureau met grootse reizen!

De reis was tot in de puntjes perfect georganiseerd;De taxi kwam altijd op tijd, de gids was altijd op de afgesproken plaats aanwezig,  zelfs kregen wij op de meest afgelegen plekken altijd onze vegetarische maaltijd
read more

Apetina fam Schmeitz
Jun 2019: Doordat bijna alles vlekkeloos verliep konden wij ons op onze gewenste avonturen concentreren

We hebben enorm genoten met zijn vijven.
read more

Suriname Holidays Ermy van den Berg
Mei 2019: we kijken terug op een fantastische reis

Net als de vorige keer, weer alles perfect georganiseerd. Kortom, heerlijke vakantie gehad.
read more

IMG
Apr 2019: Met mijn dieetwensen werd goed rekening gehouden

Knini Paati het mooiste: prachtige accommodatie, enerverende bus/korjaaltocht v.v., goed begeleide excursies, niet te massaal.
read more

IMG
Mrt 2019: Tot nu toe vinden wij Knini Paati het mooiste

Jij, Hélène en Sandra, hebben ons een onvergetelijke reis bezorgd! Tot in de puntjes door jullie verzorgd waren de afspraken met gidsen, chauffeurs en de binnenlandse vliegtochten met Mets Tour en Travel!

Hierbij en zeker niet volledig mijn reisverslag.
read more

jungle resort palumeu
Feb 2019: echt bijzonder was de wandeling door het tropische oerwoud naar Potihill
Recensies 2018

Ik had een paar wensen. Ik wilde kleinschalig en eenvoudig op reis. Ik zou graag meer zien en vooral voelen wat het slavernijverleden van Nederland in Suriname heeft teweeggebracht. Ik wilde veel natuur, met name vogels. En het moest avontuurlijk zijn.
read more

Rob Meerwijk
Dec 2018: Een half uur lang met een zeekoe opgevaren!

Het was intensief: veel reizen, met de boot, auto, lopen, slapen in de natuur, maar mocht je de natuur van Suriname in willen, dan moet je dit niet missen.
read more

Suriname Holidays Remko Klein
Nov 2018: West Suriname, in één woord geweldig!

Geen wifi in de jungle voor onze pubers bleek geen probleem: ‘s avonds speelden ze uren spelletjes met de gidsen en de jongelui die uit het dorp kwamen over peddelen.
read more

Image
Nov 2018: Het was een super ontspannen reis met als hoogtepunt Arrawadam

De dagen werden prima gevuld met tours die een voor een mooi waren. We hebben dan ook diverse dieren gezien en genoten van de mooie omgeving en de rust.
read more

suriname holidays rob meerman
Nov 2018: Kasikasima: een wereldtopper!

Een mooie ervaring en zo fijn dat je nergens in Suriname het gevoel hebt dat je één van de vele toeristen bent. We zijn echt van Suriname gaan houden. 
read more

IMG
Nov 2018: We hebben in Suriname een mooie herinnering gemaakt.

Als ik nu moet samen vatten waarom deze reis zo mooi was, is dat nog best lastig. Maar wat we zeker niet vergeten is dat je een reis hebt samengesteld die echt bij ons past. Maar als ik toch één woord aan deze ervaring moet koppelen dan is het MOOI!
read more

rene en marlon theunissen
Nov 2018: Het leuke van het fietsen is dat je langzaam reist; je ziet veel meer en je komt gemakkelijk in contact met de mensen die hier wonen.

Veel gezien, gehoord, geleerd. Bloemendaal: warm aanbevolen.Vijf dagen lodgehopping: een schitterende ervaring. Bigi-pan was vooral voor ornithologen een enorme belevenis. We gaan zeker terug. Dank voor alles.
read more

bert en andrea suriname reis oktober
Nov 2018: Leuk te zwemmen in een rivier waar ‘s avonds in een bundel licht de kaaimanoogjes oplichten

Met kapmes werd een pad gebaand door al het groen. Klimmen over vele omgevallen boomstammen, over en door kreekjes door de eindeloze natuur. Geslapen in een hangmat onder een afdak. Al met al een ervaring om nooit te vergeten
read more

Edwin en Jolanda sep
Okt 2018: Hier leerden we dat een luiaard niet lui is maar traag

Wij lieten alles achter ons en leefden alleen op de stand van de zon, de maan en de sterren……. Kwamen op plekken die je van tevoren nooit had kunnen bedenken. Sliepen “onder” een 1000 sterren hotel met de brulapen om ons heen in een hangmat.
read more

IMG  WA
Okt 2018: Wat wij tijdens deze trip beleefd hebben met zijn vieren… was een SUPER GROOT AVONTUUR!!!!!

De belevenissen met Busiwagi, de 4-daagse 4×4 tour diep door de jungle van Suriname. Dit verslag is voor mensen die van avontuur houden en niet te snel in paniek raken 🙂
read more

busiwagi
Okt 2018: Busiwagi. Het was een waar avontuur, had ’t voor geen goud willen missen!

We hebben bijzondere ervaringen gehad, het was precies zo als ik hoopte: ontspanning, educatief, inspanning, mooie indrukken en vooral veel gelachen.
read more

onverdacht suriname
Sep 2018: Het was gewoon jammer dat het afgelopen was, en ik wil zeker nog eens terugkomen.

De trips waren echt perfect!!!! Alle transfers werden stipt op tijd en correct uitgevoerd.
read more

Palumeu
Sep 2018: Palumeu is een verhaal apart.

Ik had gevraagd om ‘Suriname voor beginners’: wel veel zien en beleven, maar ook weer niet een te druk schema. Wel natuur en avontuur, maar graag met comfortabele huisjes voor een goede nachtrust. Dat is helemaal gelukt!
read more

Suriname Familie Vakantie Familievakantie
Sep 2018: We hebben alle vier ons hart verloren aan Suriname en hopen gauw weer terug te keren!

Wij kunnen iedereen aanraden om zo’n trip te maken: de Plantage, Galibi, Frans Guyana, Frederiksdorp, dolfijnen spotten, Brownsweg, Pingpe en Curacao
read more

Onvergetelijke Vakantie Suriname
Aug 2018: Een onvergetelijke vakantie

Vooral de tijd in Palumeu maakte indruk. Zó anders dan in NL….Heerlijke rust daar!!
read more

Mooiste Vakantie Suriname
Aug 2018: Het was waarschijnlijk wel de mooiste vakantie van ons leven

Onze dochter Lizzie is in 2002 te Suriname geboren. Iets van Suriname herinneren kan ze niet. Maar Lizzie is wel ontzettend nieuwsgierig naar haar geboorteland, waar ze al die mooie verhalen over hoort.

read more

Suriname Curacao
Aug 2018: Na 15 jaar weer “piepen” in Switi Sranang

Menig keer kreeg ik de verbaasde vraag: ‘is uw man echt 85 jaar?’ , hij kreeg daarmee vaak een priority behandeling
read more

LidwienRecensieParamariboKabalebo
Mei 2018: In alle opzichten een mooie reis zeker gebaseerd op een zeer goede voorbereiding

We hebben er nog een paar dagen Curacao er aan vastgeplakt

read more

Leo Ineke Recensie Christoffelpark gidsen Natuur
Mei 2018: Wat weten de gidsen toch veel van de natuur, de planten en hun werking

We werden begeleid door uitstekende gidsen

read more

Michael Echteld Monica Trommelen Flora Fauna Recensie
Mei 2018: De flora en fauna waren overweldigend.

Wij hebben een fantastische reis gehad, heel veel indrukken opgedaan

read more

Recensie Frederique Mandje met Koffie
Apr 2018: ’s Ochtends vroeg wordt een mandje met koffie op je terras gezet

We mochten mee met de boot om een luiaard terug te zetten

read more

Recensie Dick Vinke Ieder Moment Genoten
Apr 2018: Van aankomst tot vertrek, we hebben ieder moment genoten

We hebben een prachtige perfect op maat gemaakte reis gehad

read more

Rik Geleedts en Lydia Stoots Roofvogels
Apr 2018: Aan de scherpe ogen van Dion en Tim ontsnappen maar weinig dieren

De individuele rondreis was helemaal afgestemd op onze specificaties

read more

Meneer Soekarto e
Mrt 2018: Al met al hebben we een fantastische vakantie in Suriname gehad.

Ter plekke werden wij uitstekend begeleid

read more

Foto
Mrt 2018: Een avontuurlijke reis en onvergetelijke ervaring!

Bedankt voor het perfect organiseren van de reis

read more

Dolfijn Suriname Holiday
Mrt 2018: Vooral de jungle heeft al onze verwachtingen overtroffen

Luiaards hebben we dus gezien! Het was echt een leuke belevenis…

read more

Suriname Luiaard
Feb 2018: Suriname we komen weer terug en wel nog dit jaar!

We hebben een door jullie goed georganiseerde reis achter de rug.

read more

Suriname Oversteek Water
Jan 2018: We hebben genoten van Suriname!
Recensies 2017 en eerder

We hebben twee weken genoten van dit appartement en de grote, mooie tuin en vogels.

read more

Reizen met Suriname Holidays
Dec 2017: Reizen met Suriname Holidays – Altijd een succes!

Het uitstapje naar het Fungu eiland (Raleigh vallen en Voltzberg) was zeer de moeite waard!

read more

Op Maat Reizen Suriname
Dec 2017: “Op maat” reizen heeft zeker in Suriname voor ons veel betekend

Wie nog twijfelt, NIET doen, het is er fantastisch!!

read more

Suriname Cultuur Natuur Geschiedenis
Dec 2017: Wat een land, met al zijn cultuur, natuur en geschiedenis

Onze hele groep was laaiend enthousiast over de hele rondreis.

read more

Reis Suriname Helene
Nov 2017: Een uitgestoken hand en een oprechte glimlach! Wat een warme ontvangst!

In alle opzichten kunnen wij dit reisbureau aanbevelen

read more

Suriname Felgekleurde Ara's
Nov 2017: Genoeg mogelijkheden om een aantal weken in Suriname te verblijven

We lieten ons totaal verrassen door het prachtige land

read more

Bijzondere Bestemming Suriname Native
Okt 2017: Ik zou iedereen adviseren richting Suriname te gaan!

Onze gids wist otters naar buiten te lokken

read more

Bijzondere Bestemming Suriname kinderen
Okt 2017: Suriname is een heel bijzondere bestemming

Een onvergetelijke reis die onze verwachtingen heeft overtroffen!

read more

suriname krab strand
Okt 2017: Dank voor deze onvergetelijke vier weken Suriname/Curaçao

We❤Suriname!

read more

gevarieerde reis
Okt 2017: We hebben een geweldige gevarieerde reis gemaakt

The tour was arranged very good

read more

centrale markt Paramaribo
Okt 2017: We have had a wonderful tour to Suriname

Suriname, een bijzondere ervaring!

read more

Surinaams Feesten
Okt 2017: Wat een indrukwekkend land en wat een aardige mensen!

Tijdens de uitstapjes ontmoet je telkens anderen

read more

surinaamse zonsondergang
Sep 2017: Prachtig hoe multicultureel de samenleving is

We hebben prachtige excursies gemaakt

read more

Surinaamse Flora Fauna
Aug 2017: Alleen maar lof!

We hebben een hele mooie en fijne vakantie gehad in Suriname

read more

Aug 2017: Uitgebalanceerd programma! Afwisselend!

Af en toe was het ook een beetje afzien

read more

fietstocht suriname
Aug 2017: Wat een reis was het zeg, we hebben genoten!

Complimenten voor Suriname Holidays

read more

suriname rivier toerist
Aug 2017: Fantastische reis door Suriname

Alle afspraken klopten gewoon als een bus

read more

boten rivier suriname
Aug 2017: We hebben echt een onvergetelijke vakantie gehad!

Knini Paati zelf is prachtig!

read more

suriname huis gezin foto
Jun 2017: Prettig ontvangst, goed eten en een leuk programma

We will surely come back to you for a further trip

read more

rivier waterval suriname
Jun 2017: We both loved it!

Lekker zonnig met af en toe een fikse stortbui

read more

suriname vrouw kind jungle
Mei 2017: Suriname.. niet twijfelen.. gewoon doen!

Wat je voor ons geregeld hebt pakte goed uit.

read more

suriname vakantie
Mei 2017: Overdadig groen en warme mensen

De kennismaking met de diverse bevolkingsgroepen heeft ons een andere blik gegeven op dit mooie land.

read more

suriname traditie kleding muziek
Mei 2017: We hebben geleerd te onthaasten!

Het kan niet anders of we gaan nog een keer.

read more

suriname pier
Apr 2017: Een heerlijke maand in Suriname

Wat een leuke reis heeft Suriname Holidays voor ons samengesteld!

read more

spin suriname blad
Apr 2017: Je ervaart hoe het leven van de bevolking eruit ziet

Dank aan alle mensen in Suriname die onze reis tot een succes hebben gemaakt!

read more

bakkie suriname
Apr 2017: Bigi Pan is een moerasachtig natuurgebied met zout en zoet water, een paradijs voor vogels

Voor jullie een dikke pluim, een 10 met een griffel

read more

dolfijn suriname
Apr 2017: Suriname overtrof alle verwachtingen!

Samenvattend een onvergetelijke vakantie ter gelegenheid van ons 45 jarig huwelijk.

read more

holi phagwa
Mrt 2017: Voor het eerst drie weken naar Suriname en Curaçao

Prachtige rondvaarten, wandelingen, dieren spotten.

read more

pardelkat ocelot leopardus pardalis
Feb 2017: Kabalebo is een plek die niet onder woorden te brengen is; dat moet je zien

Ook de Nederlandse taal is toch ook wel makkelijk als je met gidsen reist.

read more

vogels suriname
Feb 2017: De reis klopte perfect

De vakantie was gewoon helemaal super

read more

Dec 2016: De vistrip op de rivier was echt spectaculair

De jungle rondom is nog ongerept en dat merk je goed aan de dieren die je daar spot

read more

fietstocht toeristen suriname
Nov 2016: ‘s Morgens een fantastische zonsopkomst boven het meer

Ik heb jullie inmiddels al aan twee aspirant Surinamegangers aanbevolen.

read more

Atjoni
Nov 2016: De excursie naar de Raleigh Vallen en Volzberg was het absolute hoogtepunt

Kortom een reis om nooit meer te vergeten.

read more

aap suriname
Okt 2016: Op Bakkie brengen ze de historie weer tot leven

Ik heb de beste keuze gemaakt om mijn reis door Suriname Holidays te laten regelen

read more

Apetina Tebu top
Okt 2016: Het was een geweldig avontuur!

Wat een prachtige plek midden in de jungle

read more

frederiksdorp suriname
Okt 2016: Je voelt je net een ontdekkingsreiziger

Een goed verblijf in Paramaribo en leuke bouwstenen met prima gidsen.

read more

dorpje suriname
Okt 2016: Stuurman en koelaman ware kunstenaars

Suriname is een heel toegankelijk land met ontzettend aardige mensen.

read more

natascha en richard coesewijne kajak suriname
Okt 2016: Lodge hopping tour absolute aanrader

Een vakantie met een sterretje

read more

boottocht suriname
Sep 2016: We hebben enorm genoten van de diversiteit

We hebben van de 1e tot de laatste minuut genoten van onze reis door Suriname. Drie weken genieten…

read more

tour fietsen suriname
Aug 2016: Een overweldigende natuur en menig dier gespot

Voor ons een ultieme manier om het regenwoud te beleven!

read more

natuurgebied suriname
Aug 2016: We hebben erg genoten van de reis, het land, de mensen, de natuur en het avontuur

We hebben erg genoten van onze reis naar Suriname! Het is een heel bijzonder en divers land.

read more

natuurgebied vogel boom suriname
Aug 2016: Kabalebo is het paradijs op aarde

Aankomst in een andere wereld waar iedereen wel Nederlands praat. Gek maar handig voor de dochters van 12 en 15 jaar.

read more

natuurgebied water suriname
Aug 2016: De geschiedenis zo dichtbij onder je voeten

Wat een prachtige plek midden in de jungle

read more

rivier paramaribo suriname
Jun 2016: Paramaribo: een bijzondere stad in een bijzonder land

Bij ons blijven de herinneringen, de verhalen, de foto’s en het gevoel aan dit land, Suriname, Switi Sranan.
read more

theo reuling groep
Mrt 2016: Een apart, maar bijzonder mooi land met een overweldigende flora en fauna

Onze marron-reisleider vertelde veel en wist de sfeer en de motivatie er goed in te brengen. De drie marrons waren een prima team, die ook met elkaar veel lol hadden.

read more

natuur suriname
Nov 2015: Wat maakte deze reis dan toch zo fantastisch?

Wij kunnen niet anders concluderen dan dat dit prachtige land qua schoonheid, natuur en cultuur Canada evenaart.

read more

rivier suriname
Nov 2015: Wij zijn vooral voor het binnenland en de natuur naar Suriname gegaan.

Bij ons 4de bezoek aan het mooie Suriname hadden we graag de 8 daagse expeditie naar Kasikasima gedaan.

read more

surinameholidays logo
Nov 2015: EXPEDITIE TAPANAHONI

We hadden twee fantastische weken in Suriname de afgelopen paasvakantie. Helaas zijn de 2 weken in Suriname voorbij gevlogen.

read more

rivier suriname
Nov 2015: We hebben Suriname in ons hart gesloten

Ons enorme geluk was allereerst dat we met een klein gezelschapje waren van zes mensen, die elkaar niet kenden maar met wie we zo verschrikkelijk veel pezier hadden!

read more

natuur suriname
Nov 2015: Suriname staat in de top 3 staat van alle reizen die we gemaakt hebben

Wij vonden het een heerlijk land en hebben in 16 dagen per auto, boot, fiets en te voet bijna elke minuut genoten.

read more

fiets tocht suriname
Aug 2015: Suriname: Prachtige natuur, vriendelijke mensen, onthaasten, culturele diversiteit.

We zijn inmiddels weer thuis en willen aangeven dat we een ontzettende leuke, avontuurlijke, enerverende maar ontspannende reis naar Suriname hebben gehad.

read more

vakantie boot
08-23-2015: Bedankt voor de mooie reis en ervaring.

We hebben er enorm van genoten, zijn zeer tevreden over de organisatie en uitvoering van onze reis.

read more

fietstocht
08-20-2015: Gisteren zijn we thuisgekomen van onze vakantie naar Suriname & Curaçao.

Prachtig, in een klein vliegtuigje vliegend over de broccoli velden… Onze reis in Suriname zullen we niet snel vergeten!

read more

rivier boot jungle
Aug 2015: Prachtig, in een klein vliegtuigje vliegend over de broccoli velden.

We hebben er nog zoveel over te vertellen en de mooie foto’s die de herinneringen levend houden.

read more

surinameholidays logo
08-09-2015: Onze kinderen zijn vijf en zeven, maar ik ben ervan overtuigd dat zij dit alles niet zullen vergeten

Graag laten wij iedereen die het wil horen, weten hoe fantastisch jullie deze reis hebben georganiseerd.

read more

brug curacao
Aug 2015: Wij zijn net een paar dagen terug van onze prachtige vakantie in Suriname en Curacao.

Voor de 1e keer naar Suriname, op zoek naar de roots van Fred wiens vader destijds vanuit Paramaribo naar Nederland was gekomen om te studeren.

read more

kinderen marron dorp
07-14-2015: Leve de uitvinder van het ‘hangmatteren’!

Na negen uur vliegen aankomen in een tropisch land waar Nederlands de voertaal is, is een heel bijzondere ervaring…

read more

suriname jungle
07-14-2015: Een Suriname experience

Ruim 3 weken alleen reizen… Best eng, wanneer je als jongvolwassen vrouw voor het eerst zo ver weg gaat!

read more

kajak tour
Apr 2015: Ruim 3 weken alleen reizen

Heel lang hebben we naar deze reis uitgekeken! Alles wat beloofd is, is ook waargemaakt!

read more

suriname vogel
Apr 2015: Alles wat beloofd is, is ook waargemaakt!

Jullie hebben heel goed aangevoeld waar onze interesses lagen en daarop onze reis afgestemd.

read more

lederschildpad
03-29-2016: We hebben een fantastische vakantie gehad.

Heerlijk vanaf de hangmat op je veranda genieten van de middagregen. Een land om zeker naar terug te keren!

read more

suriname straat
03-26-2016: Drie kwartier vliegen over de ‘broccoli’.

Wat op mij de meeste indruk gemaakt heeft is de hartelijkheid van de mensen langs de rivier. Je voelt je overal gelijk thuis.

read more

rivir jungle
03-21-2016: Die hele rivier is een grote familie. Fantastisch!

Na lang geweifeld te hebben tussen gaan en niet gaan eindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken: ik ga!

read more

joan kuiperbak
03-21-2015: Geslaagd weerzien met Suriname na bijna vijftig jaar

Het uitzicht is overweldigend! Overal om je heen zijn vogels en kolibries komen op de veranda suikerwater drinken.

read more

kabalebo nature resort suite pool view
03-15-2016: Het uitzicht is overweldigend.

In twee weken tijd hebben wij een zeer goede en mooie indruk gekregen van dit fantastische land.

read more

surinameholidays logo
03-2-2015: Smaakt naar meer!

De eigenaren van de onderkomens gaven aan goede, persoonlijke contacten te hebben met Suriname Holidays. Vaak voelden wij ons daardoor bevoordeeld.

read more

trip suriname
02-17-2016: Overal voelden wij ons erg welkom

Dank voor jullie prima voorbereiding. We zullen het aan iedereen vertellen die het horen wil.

read more

awarradam
01-30-2016: Dank voor jullie prima voorbereiding.

We hebben van de 1e tot de laatste minuut genoten van onze reis door Suriname. Drie weken genieten…

read more

tour fietsen suriname
05-01-2014: René Hoeflaak over Suriname Holidays

Jullie hebben op aangeven wat onze wensen waren een prachtig programma in elkaar gezet dat aan alle verwachtingen heeft voldaan.

read more

parbo bier
04-10-2014: We hebben Suriname Holidays via de vakantiebeurs leren kennen.

We zijn nu 2 weken terug uit Suriname en in ons hoofd nog dagelijks mee bezig. Zoals we het nu voelen, gaan we volgend jaar weer!

read more

terras bier
03-30-2014: Zoals we het nu voelen, gaan we volgend jaar weer.

Ik kreeg veel inspiratie over het verblijf, omgeving en de gastvrijheid aldaar. In dit woordgedicht zijn natuurlijk veel te weinig letters om onze ervaring te beschrijven.

read more

zwembad vakantie
03-27-2014: In het gastenboek maakte ik meestal een woordgedicht van dankbaarheid

Eind januari zijn we voor het negende jaar achter elkaar naar Suriname vertrokken voor onze jaarlijkse vakantie.

read more

kosindo river lodge suriname
03-27-2014: Hoe vaker je naar het mooie land gaat, hoe meer je wilt zien.

Tijdens het rijden, wandelen of varen werden we steeds gewezen op de bijzonderheden van de natuur en dat maakte voor ons deze trips zo aantrekkelijk.

read more

groen kikker
03-24-2014: We gaan al voor de 3e keer met Suriname Holidays op pad.

Het feit dat je overal met Nederlands terecht kunt en je ook echt alles 100 % snapt van de uitleg van gidsen etc. vonden wij ook een groot voordeel.

read more

richting borden
03-24-2014: Wij hadden een heerlijke vakantie in Suriname.

Vader en zoon Marcel en Manu (12 jaar) met reisdoel: jungle…. 10 dagen uit en thuis. Het begon met een geweldig advies van Suriname Holidays.

read more

tour fietsen suriname
03-8-2014: Ik ben niet zo reisbureau minded…maar dit was nuttig en top geregeld.

We gebruik gemaakt van Suriname Holidays bij een aantal onderdelen. We zijn heel tevreden over de hulp en service, die ze geboden hebben.

read more

huisje palmen
03-08-2014: s’Morgens stond daar de koffie en thee al klaar.

Mooie korjaal tochten, ontbijt op een rotseiland, gezwommen in de rivier daarna heerlijk in een hangmat, opgehangen door onze gids.

read more

reiziger kinderen
03-07-2014: We hebben een onvergetelijke vakantie gehad in Suriname

We hebben echt een super vakantie gehad. Alles was keurig geregeld en kunnen hierdoor terug kijken op een goede tijd in Suriname.

read more

surinameholidays logo
02-11-2014: Deze vakantie gaan we nooit vergeten!

We hadden een hele bijzondere vakantie: veel natuur en veel historie. Ook beetje thuisgevoel in de Tropen met allemaal Nederlands sprekenden.

read more

palmen strand
02-04-2014: Heel erg vertrouwd en veilig gevoel.

We danken jullie hartelijk voor de geweldige organisatie van onze reis door Suriname!!! Alles wat we ervan hadden verwacht (en meer) is uitgekomen!!!

read more

busiwagi suriname
06-01-2014: Het was tot in de puntjes geregeld!!

Maar wij hadden echt geluk; tijdens onze kajaktocht lag er een jaguar heerlijk te doezelen op de rivierbedding.

read more

tijger jungle
11-4-2014: Wij hebben met volle teugen genoten!

Ha Suzette! Dankzij jouw inzet, samenspraak en zorgvuldig samengestelde reis, met persoonlijke inbreng van beide kanten, hebben we weer een superreis gehad!

read more

restaurant bakkie
11-2-2014: Van harte aanbevolen!

We zijn alweer een aantal weken op Nederlandse bodem, maar denken nog dagelijks aan onze prachtige indrukwekkende ‘last minute’ vakantie.

read more

vogel suriname
10-9-2014: Een perfecte mix van natuur, cultuur en historie.

Suriname is een prachtig land met aardige mensen, een schitterende natuur en een deel van onze geschiedenis, die we nu veel beter kennen en begrijpen.

read more

boot fiets
10-8-2014: Alles klopte!

Suriname is een prachtig land met aardige mensen, een schitterende natuur en een deel van onze geschiedenis, die we nu veel beter kennen en begrijpen.

read more

vissen jungle
04-19-2014: Veel “tractorsporen” op het strand van de schildpadden.

Eind januari 2014 vertrekken we naar Suriname, de droom die is ontstaan tijdens ons bezoek aan Suriname Holidays op de vakantiebeurs van 2013.

read more

rivier bos
03-31-2014: Het is eigenlijk nog te vroeg maar onze gids zoekt en vind een grote schildpad voor ons.

Vooral onze kinderen vonden het wel een spannend vooruitzicht om naar Suriname te gaan, zeker met spinnen, slangen en veel ‘enge’ vissen.

read more

jungle rivier
09-19-2014: Suriname heeft wel een plekje in ons hart veroverd.

Die ervaring willen we graag met jullie delen, zodat misschien anderen gestimuleerd kunnen worden ook eens Suriname te bezoeken!

read more

kinderen school
09-3-2014: Onze vakantie in Suriname was niet een alledaagse ervaring.

In het najaar van 2013 bezochten we het reisbureau in Haarlem waar we meteen vertrouwd raakten met Suzette.

read more

Suriname bevolking
08-18-2014: Suriname we will see you again.

Suzette van Suriname Holidays heeft aan de hand van ons wensenlijstje een prachtige reis samengesteld. Elke ochtend het oerwoud wakker zien worden… luxe!

read more

parbo bier terras
08-18-2014: Het heerlijke huisje was primitief, maar in de hangmat op de veranda was het prima vertoeven

Hallo Suzette,
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Suriname en Curaçao.

read more

schildpad tour suriname
08-13-2014: Bedankt voor je goede tips en de prettige begeleiding bij het samenstellen van onze reis!

Was voor iedereen het hoogtepunt van de vakantie, hoe zwaar het ook was (we hebben nog nooit ZO getranspireerd!)

read more

boot rivier
08-05-2014: En de trip door de bush/met een nachtje slapen in de hangmat..

De landschappen, het heerlijke klimaat, de cultuur
en de prachtige natuur met mooie flora en fauna, heel divers.

read more

aap bladeren
06-04-2014: Wij zijn verrast door Suriname

Op 19 april 2014 zijn wij vertrokken voor 3 weken naar Suriname; twee moeders en hun twee kinderen (10 en 6 jaar)

read more

fietsen boot
05-25-2014: Ook onze kinderen hebben een geweldige tijd gehad, ze hebben het er nog dagelijks over.

We hebben een geweldige vakantie gehad. Suriname is een prachtig land met indrukwekkende natuur.

read more

surinameholidays logo
05-05-2014: We zijn verliefd geworden op Suriname.

We zijn inmiddels weer een maand terug, maar de herinneringen aan de perfecte vakantie naar Suriname blijven levend en dagelijks hebben we het er nog over.

read more

verblijf auto
04-27-2014: Een aanrader en voor ons beslist voor herhaling vatbaar in de toekomst.

We wilden toch wel vele delen van Suriname zien. Zou 3 weken wel genoeg zijn? Het werden 3 weken om niet te vergeten.

read more

surinameholidays logo
04-15-2014: Ja en hoe lang dan?

Leuk reisbureau, met veel kennis over het land. Ook dit jaar heeft Suriname Holidays onze reis (voor de 5e keer) prima geregeld.

read more

surinameholidays logo
04-14-2014: We zien uit naar een volgende keer, die zal er zeker komen.

Reis van 15 dagen is een prachtig avontuur geworden mede dankzij de inzet van Suriname Holidays, die onze wensen in een strak programma heeft vertaald.

read more

eten suriname
08-28-2015: Een geslaagde vakantie waar we met veel plezier aan terug denken.