Recensies 2018

Vooral de tijd in Palumeu maakte indruk. Zó anders dan in NL….Heerlijke rust daar!! read more

28-08-2018: Het was waarschijnlijk wel de mooiste vakantie van ons leven

Wij kunnen iedereen aanraden om zo’n trip te maken: de Plantage, Galibi, Frans Guyana, Frederiksdorp, dolfijnen spotten, Brownsweg, Pingpe en Curacao read more

28-08-2018: Een onvergetelijke vakantie

Onze dochter Lizzie is in 2002 te Suriname geboren. Iets van Suriname herinneren kan ze niet. Maar Lizzie is wel ontzettend nieuwsgierig naar haar geboorteland, waar ze al die mooie verhalen over hoort.
read more

09-09-2018: Na 15 jaar weer “piepen” in Switi Sranang

We hebben een prachtige perfect op maat gemaakte reis gehad
read more

Rik Geleedts en Lydia Stoots Roofvogels
04-26-2018: Aan de scherpe ogen van Dion en Tim ontsnappen maar weinig dieren

Menig keer kreeg ik de verbaasde vraag: ‘is uw man echt 85 jaar?’ , hij kreeg daarmee vaak een priority behandeling read more

Lidwien Recensie 2018 Paramaribo Kabalebo
04-16-2018: In alle opzichten een mooie reis zeker gebaseerd op een zeer goede voorbereiding

Wij hebben een fantastische reis gehad, heel veel indrukken opgedaan
read more

Recensie Frederique Mandje met Koffie
04-08-2018: ’s Ochtends vroeg wordt een mandje met koffie op je terras gezet

We werden begeleid door uitstekende gidsen
read more

Michael Echteld Monica Trommelen Flora Fauna Recensie
04-02-2018: De flora en fauna waren overweldigend.

We mochten mee met de boot om een luiaard terug te zetten
read more

Recensie Dick Vinke Ieder Moment Genoten
03-26-2018: Van aankomst tot vertrek, we hebben ieder moment genoten

We hebben er nog een paar dagen Curacao er aan vastgeplakt
read more

Leo Ineke Recensie Christoffelpark gidsen Natuur
03-19-2018: Wat weten de gidsen toch veel van de natuur, de planten en hun werking

De individuele rondreis was helemaal afgestemd op onze specificaties
read more

03-02-2018: Al met al hebben we een fantastische vakantie in Suriname gehad.

Luiaards hebben we dus gezien! Het was echt een leuke belevenis…
read more

Suriname Luiaard
02-01-2018: Suriname we komen weer terug en wel nog dit jaar!

Ter plekke werden wij uitstekend begeleid
read more

01-17-2018: Een avontuurlijke reis en onvergetelijke ervaring!

Bedankt voor het perfect organiseren van de reis
read more

01-13-2018: Vooral de jungle heeft al onze verwachtingen overtroffen

We hebben een door jullie goed georganiseerde reis achter de rug.
read more

Suriname Oversteek Water
01-10-2018: We hebben genoten van Suriname!
Recensies 2017

We hebben twee weken genoten van dit appartement en de grote, mooie tuin en vogels.
read more

Reizen met Suriname Holidays
12-30-2017: Reizen met Suriname Holidays – Altijd een succes!

Het uitstapje naar het Fungu eiland (Raleigh vallen en Voltzberg) was zeer de moeite waard!
read more

Op Maat Reizen Suriname
12-10-2017: “Op maat” reizen heeft zeker in Suriname voor ons veel betekend

Wie nog twijfelt, NIET doen, het is er fantastisch!!
read more

Suriname Cultuur Natuur Geschiedenis
12-05-2017: Wat een land, met al zijn cultuur, natuur en geschiedenis

Onze hele groep was laaiend enthousiast over de hele rondreis.
read more

11-28-2017: Een uitgestoken hand en een oprechte glimlach! Wat een warme ontvangst!

In alle opzichten kunnen wij dit reisbureau aanbevelen
read more

Suriname Felgekleurde Ara's
11-02-2017: Genoeg mogelijkheden om een aantal weken in Suriname te verblijven

We lieten ons totaal verrassen door het prachtige land
read more

Bijzondere Bestemming Suriname Native
10-09-2017: Ik zou iedereen adviseren richting Suriname te gaan!

Onze gids wist otters naar buiten te lokken
read more

Bijzondere Bestemming Suriname kinderen
10-03-2017: Suriname is een heel bijzondere bestemming

Suriname, een bijzondere ervaring!
read more

Surinaams Feesten
09-10-2017: Wat een indrukwekkend land en wat een aardige mensen!

Tijdens de uitstapjes ontmoet je telkens anderen
read more

surinaamse zonsondergang
09-09-2017: Prachtig hoe multicultureel de samenleving is

Een onvergetelijke reis die onze verwachtingen heeft overtroffen!
read more

suriname krab strand
09-02-2017: Dank voor deze onvergetelijke vier weken Suriname/Curaçao

We hebben prachtige excursies gemaakt
read more

Surinaamse Flora Fauna
08-30-2017: Alleen maar lof!

Alle afspraken klopten gewoon als een bus
read more

boten rivier suriname
08-18-2017: We hebben echt een onvergetelijke vakantie gehad!

Complimenten voor Suriname Holidays
read more

suriname rivier toerist
08-16-2017: Fantastische reis door Suriname

We❤Suriname!
read more

gevarieerde reis
08-15-2017: We hebben een geweldige gevarieerde reis gemaakt

We hebben een hele mooie en fijne vakantie gehad in Suriname
read more

08-09-2017: Uitgebalanceerd programma! Afwisselend!

Af en toe was het ook een beetje afzien
read more

fietstocht suriname
07-31-2017: Wat een reis was het zeg, we hebben genoten!

We will surely come back to you for a further trip
read more

rivier waterval suriname
06-26-2017: We both loved it!

Knini Paati zelf is prachtig!
read more

suriname huis gezin foto
06-17-2017: Prettig ontvangst, goed eten en een leuk programma

Lekker zonnig met af en toe een fikse stortbui
read more

suriname vrouw kind jungle
05-18-2017: Suriname.. niet twijfelen.. gewoon doen!

De kennismaking met de diverse bevolkingsgroepen heeft ons een andere blik gegeven op dit mooie land.
read more

suriname traditie kleding muziek
05-13-2017: We hebben geleerd te onthaasten!

Het kan niet anders of we gaan nog een keer.
read more

suriname pier
05-04-2017: Een heerlijke maand in Suriname

Wat een leuke reis heeft Suriname Holidays voor ons samengesteld!
read more

spin suriname blad
04-25-2017: Je ervaart hoe het leven van de bevolking eruit ziet

Dank aan alle mensen in Suriname die onze reis tot een succes hebben gemaakt!
read more

bakkie suriname
04-09-2017: Bigi Pan is een moerasachtig natuurgebied met zout en zoet water, een paradijs voor vogels

Voor jullie een dikke pluim, een 10 met een griffel
read more

dolfijn suriname
04-02-2017: Suriname overtrof alle verwachtingen!

Samenvattend een onvergetelijke vakantie ter gelegenheid van ons 45 jarig huwelijk.
read more

holi phagwa
03-25-2017: Voor het eerst drie weken naar Suriname en Curaçao

Wat je voor ons geregeld hebt pakte goed uit.
read more

suriname vakantie
03-05-2017: Overdadig groen en warme mensen

Prachtige rondvaarten, wandelingen, dieren spotten.
read more

pardelkat ocelot leopardus pardalis
02-28-2017: Kabalebo is een plek die niet onder woorden te brengen is; dat moet je zien

Ook de Nederlandse taal is toch ook wel makkelijk als je met gidsen reist.
read more

vogels suriname
02-28-2017: De reis klopte perfect

The tour was arranged very good
read more

centrale markt Paramaribo
02-22-2017: We have had a wonderful tour to Suriname
Recensies 2016 en eerder

De vakantie was gewoon helemaal super
read more

12-29-2016: De vistrip op de rivier was echt spectaculair

Kortom een reis om nooit meer te vergeten.
read more

aap suriname
12-12-2016: Op Bakkie brengen ze de historie weer tot leven

Een vakantie met een sterretje
read more

boottocht suriname
12-09-2016: We hebben enorm genoten van de diversiteit

Maar wij hadden echt geluk; tijdens onze kajaktocht lag er een jaguar heerlijk te doezelen op de rivierbedding.

read more

tijger jungle
11-4-2014: Wij hebben met volle teugen genoten!

De jungle rondom is nog ongerept en dat merk je goed aan de dieren die je daar spot
read more

fietstocht toeristen suriname
11-28-2016: ‘s Morgens een fantastische zonsopkomst boven het meer

Onze marron-reisleider vertelde veel en wist de sfeer en de motivatie er goed in te brengen. De drie marrons waren een prima team, die ook met elkaar veel lol hadden.

read more

natuur suriname
11-24-2015: Wat maakte deze reis dan toch zo fantastisch?

Ha Suzette! Dankzij jouw inzet, samenspraak en zorgvuldig samengestelde reis, met persoonlijke inbreng van beide kanten, hebben we weer een superreis gehad!

read more

restaurant bakkie
11-2-2014: Van harte aanbevolen!

Wij kunnen niet anders concluderen dan dat dit prachtige land qua schoonheid, natuur en cultuur Canada evenaart.

read more

rivier suriname
11-18-2015: Wij zijn vooral voor het binnenland en de natuur naar Suriname gegaan.

Ik heb jullie inmiddels al aan twee aspirant Surinamegangers aanbevolen.
read more

Atjoni
11-10-2016: De excursie naar de Raleigh Vallen en Volzberg was het absolute hoogtepunt

Bij ons 4de bezoek aan het mooie Suriname hadden we graag de 8 daagse expeditie naar Kasikasima gedaan.

read more

surinameholidays logo
11-10-2015: EXPEDITIE TAPANAHONI.

Wat een prachtige plek midden in de jungle
read more

rivier paramaribo suriname
11-06-2016: Paramaribo: een bijzondere stad in een bijzonder land

We zijn alweer een aantal weken op Nederlandse bodem, maar denken nog dagelijks aan onze prachtige indrukwekkende ‘last minute’ vakantie.

read more

vogel suriname
10-9-2014: Een perfecte mix van natuur, cultuur en historie.

Suriname is een prachtig land met aardige mensen, een schitterende natuur en een deel van onze geschiedenis, die we nu veel beter kennen en begrijpen.

read more

boot fiets
10-8-2014: Alles klopte!

Een goed verblijf in Paramaribo en leuke bouwstenen met prima gidsen.
read more

dorpje suriname
10-26-2016: Stuurman en koelaman ware kunstenaars

Ik heb de beste keuze gemaakt om mijn reis door Suriname Holidays te laten regelen
read more

Apetina Tebu top
10-24-2016: Het was een geweldig avontuur!

Wat een prachtige plek midden in de jungle
read more

frederiksdorp suriname
10-20-2016: Je voelt je net een ontdekkingsreiziger

Suriname is een heel toegankelijk land met ontzettend aardige mensen.
read more

natascha en richard coesewijne kajak suriname
10-03-2016: Lodge hopping tour absolute aanrader

Die ervaring willen we graag met jullie delen, zodat misschien anderen gestimuleerd kunnen worden ook eens Suriname te bezoeken!

read more

kinderen school
09-3-2014: Onze vakantie in Suriname was niet een alledaagse ervaring.

Vooral onze kinderen vonden het wel een spannend vooruitzicht om naar Suriname te gaan, zeker met spinnen, slangen en veel ‘enge’ vissen.

read more

jungle rivier
09-19-2014: Suriname heeft wel een plekje in ons hart veroverd.

We hebben van de 1e tot de laatste minuut genoten van onze reis door Suriname. Drie weken genieten…

read more

tour fietsen suriname
08-29-2016: Een overweldigende natuur en menig dier gespot

Reis van 15 dagen is een prachtig avontuur geworden mede dankzij de inzet van Suriname Holidays, die onze wensen in een strak programma heeft vertaald.

read more

eten suriname
08-28-2015: Een geslaagde vakantie waar we met veel plezier aan terug denken.

Voor ons een ultieme manier om het regenwoud te beleven!
read more

natuurgebied suriname
08-25-2016: We hebben erg genoten van de reis, het land, de mensen, de natuur en het avontuur

Wij vonden het een heerlijk land en hebben in 16 dagen per auto, boot, fiets en te voet bijna elke minuut genoten.

read more

fiets tocht suriname
08-25-2015: Suriname: Prachtige natuur, vriendelijke mensen, onthaasten, culturele diversiteit.

We zijn inmiddels weer thuis en willen aangeven dat we een ontzettende leuke, avontuurlijke, enerverende maar ontspannende reis naar Suriname hebben gehad.

read more

vakantie boot
08-23-2015: Bedankt voor de mooie reis en ervaring.

We hebben erg genoten van onze reis naar Suriname! Het is een heel bijzonder en divers land.

read more

natuurgebied vogel boom suriname
08-21-2016: Kabalebo is het paradijs op aarde

We hebben er enorm van genoten, zijn zeer tevreden over de organisatie en uitvoering van onze reis.

read more

fietstocht
08-20-2015: Gisteren zijn we thuisgekomen van onze vakantie naar Suriname & Curaçao.

In het najaar van 2013 bezochten we het reisbureau in Haarlem waar we meteen vertrouwd raakten met Suzette.

read more

Suriname bevolking
08-18-2014: Suriname we will see you again.

Suzette van Suriname Holidays heeft aan de hand van ons wensenlijstje een prachtige reis samengesteld. Elke ochtend het oerwoud wakker zien worden… luxe!

read more

parbo bier terras
08-18-2014: Het heerlijke huisje was primitief, maar in de hangmat op de veranda was het prima vertoeven

Aankomst in een andere wereld waar iedereen wel Nederlands praat. Gek maar handig voor de dochters van 12 en 15 jaar.

read more

natuurgebied water suriname
08-17-2016: De geschiedenis zo dichtbij onder je voeten

Prachtig, in een klein vliegtuigje vliegend over de broccoli velden… Onze reis in Suriname zullen we niet snel vergeten!

read more

rivier boot jungle
08-13-2016: Prachtig, in een klein vliegtuigje vliegend over de broccoli velden.

Hallo Suzette,
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Suriname en Curaçao.

read more

schildpad tour suriname
08-13-2014: Bedankt voor je goede tips en de prettige begeleiding bij het samenstellen van onze reis!

We hebben er nog zoveel over te vertellen en de mooie foto’s die de herinneringen levend houden.

read more

surinameholidays logo
08-09-2015: Onze kinderen zijn vijf en zeven, maar ik ben ervan overtuigd dat zij dit alles niet zullen vergeten

Was voor iedereen het hoogtepunt van de vakantie, hoe zwaar het ook was (we hebben nog nooit ZO getranspireerd!)

read more

boot rivier
08-05-2014: En de trip door de bush/met een nachtje slapen in de hangmat..

Graag laten wij iedereen die het wil horen, weten hoe fantastisch jullie deze reis hebben georganiseerd.

read more

brug curacao
08-02-2016: Wij zijn net een paar dagen terug van onze prachtige vakantie in Suriname en Curacao.

Voor de 1e keer naar Suriname, op zoek naar de roots van Fred wiens vader destijds vanuit Paramaribo naar Nederland was gekomen om te studeren.

read more

kinderen marron dorp
07-14-2015: Leve de uitvinder van het ‘hangmatteren’!

Na negen uur vliegen aankomen in een tropisch land waar Nederlands de voertaal is, is een heel bijzondere ervaring…

read more

suriname jungle
07-14-2015: Een Suriname experience

De landschappen, het heerlijke klimaat, de cultuur
en de prachtige natuur met mooie flora en fauna, heel divers.

read more

aap bladeren
06-04-2014: Wij zijn verrast door Suriname

We danken jullie hartelijk voor de geweldige organisatie van onze reis door Suriname!!! Alles wat we ervan hadden verwacht (en meer) is uitgekomen!!!

read more

busiwagi suriname
06-01-2014: Het was tot in de puntjes geregeld!!

Alles goed op elkaar afgestemd en geregeld, top! We raden jullie bij iedereen, die we spreken, aan!

read more

terras familie
05-29-2014: We hebben genoten van onze fantastische vakantie in Su!

Op 19 april 2014 zijn wij vertrokken voor 3 weken naar Suriname; twee moeders en hun twee kinderen (10 en 6 jaar)

read more

fietsen boot
05-25-2014: Ook onze kinderen hebben een geweldige tijd gehad, ze hebben het er nog dagelijks over.

Ons enorme geluk was allereerst dat we met een klein gezelschapje waren van zes mensen, die elkaar niet kenden maar met wie we zo verschrikkelijk veel pezier hadden!

read more

natuur suriname
05-10-2016: Suriname staat in de top 3 staat van alle reizen die we gemaakt hebben

We hebben een geweldige vakantie gehad. Suriname is een prachtig land met indrukwekkende natuur.

read more

surinameholidays logo
05-05-2014: We zijn verliefd geworden op Suriname.

We hebben van de 1e tot de laatste minuut genoten van onze reis door Suriname. Drie weken genieten…

read more

tour fietsen suriname
05-01-2014: René Hoeflaak over Suriname Holidays

We zijn inmiddels weer een maand terug, maar de herinneringen aan de perfecte vakantie naar Suriname blijven levend en dagelijks hebben we het er nog over.

read more

verblijf auto
04-27-2014: Een aanrader en voor ons beslist voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Ruim 3 weken alleen reizen… Best eng, wanneer je als jongvolwassen vrouw voor het eerst zo ver weg gaat!

read more

kajak tour
04-21-2016: Ruim 3 weken alleen reizen

Suriname is een prachtig land met aardige mensen, een schitterende natuur en een deel van onze geschiedenis, die we nu veel beter kennen en begrijpen.

read more

vissen jungle
04-19-2014: Veel “tractorsporen” op het strand van de schildpadden.

We wilden toch wel vele delen van Suriname zien. Zou 3 weken wel genoeg zijn? Het werden 3 weken om niet te vergeten.

read more

surinameholidays logo
04-15-2014: Ja en hoe lang dan?

Leuk reisbureau, met veel kennis over het land. Ook dit jaar heeft Suriname Holidays onze reis (voor de 5e keer) prima geregeld.

read more

surinameholidays logo
04-14-2014: We zien uit naar een volgende keer, die zal er zeker komen.

We hadden twee fantastische weken in Suriname de afgelopen paasvakantie. Helaas zijn de 2 weken in Suriname voorbij gevlogen.

read more

rivier suriname
04-13-2016: We hebben Suriname in ons hart gesloten

Jullie hebben op aangeven wat onze wensen waren een prachtig programma in elkaar gezet dat aan alle verwachtingen heeft voldaan.

read more

parbo bier
04-10-2014: We hebben Suriname Holidays via de vakantiebeurs leren kennen.

Heel lang hebben we naar deze reis uitgekeken! Alles wat beloofd is, is ook waargemaakt!

read more

suriname vogel
04-02-2016: Alles wat beloofd is, is ook waargemaakt!

Vader en zoon Marcel en Manu (12 jaar) met reisdoel: jungle…. 10 dagen uit en thuis. Het begon met een geweldig advies van Suriname Holidays.

read more

tour fietsen suriname
03-8-2014: Ik ben niet zo reisbureau minded…maar dit was nuttig en top geregeld.

Eind januari 2014 vertrekken we naar Suriname, de droom die is ontstaan tijdens ons bezoek aan Suriname Holidays op de vakantiebeurs van 2013.

read more

rivier bos
03-31-2014: Het is eigenlijk nog te vroeg maar onze gids zoekt en vind een grote schildpad voor ons.

We zijn nu 2 weken terug uit Suriname en in ons hoofd nog dagelijks mee bezig. Zoals we het nu voelen, gaan we volgend jaar weer!

read more

terras bier
03-30-2014: Zoals we het nu voelen, gaan we volgend jaar weer.

Jullie hebben heel goed aangevoeld waar onze interesses lagen en daarop onze reis afgestemd.

read more

lederschildpad
03-29-2016: We hebben een fantastische vakantie gehad.

Ik kreeg veel inspiratie over het verblijf, omgeving en de gastvrijheid aldaar. In dit woordgedicht zijn natuurlijk veel te weinig letters om onze ervaring te beschrijven.

read more

zwembad vakantie
03-27-2014: In het gastenboek maakte ik meestal een woordgedicht van dankbaarheid

Eind januari zijn we voor het negende jaar achter elkaar naar Suriname vertrokken voor onze jaarlijkse vakantie.

read more

kosindo river lodge suriname
03-27-2014: Hoe vaker je naar het mooie land gaat, hoe meer je wilt zien.

Heerlijk vanaf de hangmat op je veranda genieten van de middagregen. Een land om zeker naar terug te keren!

read more

suriname straat
03-26-2016: Drie kwartier vliegen over de ‘broccoli’.

Het feit dat je overal met Nederlands terecht kunt en je ook echt alles 100 % snapt van de uitleg van gidsen etc. vonden wij ook een groot voordeel.

read more

richting borden
03-24-2014: Wij hadden een heerlijke vakantie in Suriname.

Tijdens het rijden, wandelen of varen werden we steeds gewezen op de bijzonderheden van de natuur en dat maakte voor ons deze trips zo aantrekkelijk.

read more

groen kikker
03-24-2014: We gaan al voor de 3e keer met Suriname Holidays op pad.

Wat op mij de meeste indruk gemaakt heeft is de hartelijkheid van de mensen langs de rivier. Je voelt je overal gelijk thuis.

read more

rivir jungle
03-21-2016: Die hele rivier is een grote familie. Fantastisch!

Na lang geweifeld te hebben tussen gaan en niet gaan eindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken: ik ga!

read more

joan kuiperbak
03-21-2015: Geslaagd weerzien met Suriname na bijna vijftig jaar

In twee weken tijd hebben wij een zeer goede en mooie indruk gekregen van dit fantastische land.

read more

surinameholidays logo
03-2-2015: Smaakt naar meer!

Het uitzicht is overweldigend! Overal om je heen zijn vogels en kolibries komen op de veranda suikerwater drinken.

read more

kabalebo nature resort suite pool view
03-15-2016: Het uitzicht is overweldigend.

Wat vooral opviel was de prima organisatie daarvan. Busjes, auto’s, bootjes en gidsen waren altijd op tijd ter plekke.

read more

boot
03-11-2016: Wij hebben een fantastische reis naar Suriname gemaakt.

We gebruik gemaakt van Suriname Holidays bij een aantal onderdelen. We zijn heel tevreden over de hulp en service, die ze geboden hebben.

read more

huisje palmen
03-08-2014: s’Morgens stond daar de koffie en thee al klaar.

Bij ons blijven de herinneringen, de verhalen, de foto’s en het gevoel aan dit land, Suriname, Switi Sranan. read more

theo reuling groep
03-07-2016: Een apart, maar bijzonder mooi land met een overweldigende flora en fauna

Mooie korjaal tochten, ontbijt op een rotseiland, gezwommen in de rivier daarna heerlijk in een hangmat, opgehangen door onze gids.

read more

reiziger kinderen
03-07-2014: We hebben een onvergetelijke vakantie gehad in Suriname

De eigenaren van de onderkomens gaven aan goede, persoonlijke contacten te hebben met Suriname Holidays. Vaak voelden wij ons daardoor bevoordeeld.

read more

trip suriname
02-17-2016: Overal voelden wij ons erg welkom

We hebben echt een super vakantie gehad. Alles was keurig geregeld en kunnen hierdoor terug kijken op een goede tijd in Suriname.

read more

surinameholidays logo
02-11-2014: Deze vakantie gaan we nooit vergeten!

We hadden een hele bijzondere vakantie: veel natuur en veel historie. Ook beetje thuisgevoel in de Tropen met allemaal Nederlands sprekenden.

read more

palmen strand
02-04-2014: Heel erg vertrouwd en veilig gevoel.

Dank voor jullie prima voorbereiding. We zullen het aan iedereen vertellen die het horen wil.

read more

awarradam
01-30-2016: Dank voor jullie prima voorbereiding.