Hallo Suzette,

Allereerst dank voor het mailtje, altijd leuk. Voorts ! Complimenten voor de verzorging van de reis, alles perfect geregeld!. Erg genoten van alle mooie dingen, Kabalebo behoeft natuurlijk geen aanbeveling, alles perfect in orde, de river cabin (het slapen in het bivak hebben we bij nader inzien laten zitten, river cabin was te fijn!), eten geweldig en je wordt werkelijk waar in de watten gelegd. Ook het fietsen was een aparte ervaring….. Of we het nog eens gaan doen weet ik niet, maar de fietsen waren dik in orde, de route erg leuk en het verblijf bij beide plantages te kort. Erg indrukwekkend was ook de historische wandeling op Fredriksdorp en wat een fantastische kok hebben ze daar!! Ook plantage Bakkie was een warm welkom, bijna als familie…..

Op Galibi werden we blij verrast, een huisje met eigen sanitair (helaas was de pijp vanaf het toilet naar de muur lek, maar dat mocht de pret niet drukken). Alles wat je nodig hebt en niets meer, met wederom fantastisch eten. Dit ook namens Henk die goed aan zijn trekken is gekomen en alle wensen m.b.t. groeten waren luid en duidelijk doorgekomen. Mooi en  indrukwekkend ware de schilpadden, fenomenaal.

Suriname is een land waarvan we eigenlijk niet wisten wat we zouden moesten verwachten, maar het overtrof alle verwachtingen. De mensen, het eten, de natuur, in 1 woord geweldig en we gaan zeker nog eens terug! Ook dan weten we jullie te vinden! Er waren meer mensen die via jullie de reis besproken hadden en volgens mij alles positief.

Bijgaand alvast een foto die is gemaakt op de laatste avond, het dolfijnen spotten, erg leuken excursie, erg leuke afsluiting. Helaas is het niet gelukt om de jaguar te zien op Kalebo maar we hebben wel wat anders gespot wat ook vrij zeldzaam schijnt te zijn, ik doe ook zeker mee aan de foto’s wedstrijd om kaartjes te winnen voor Artis.

 

 

Nogmaals dank voor alle verzorging en vriendelijke groet,

Marjorie en Henk