De trip was echt perfect geregeld en daar kunnen we alleen maar complimenten over geven. Er was een hele goede onderlinge afstemming en we hebben ons geen enkel moment zorgen gemaakt hierover. Dat is nog eens een zorgeloze vakantie!

Colakreek Suriname

De voorbereiding van de trip is super geregeld door Suzette. Goede communicatie en voorbereiding op de trip, een luisterend oor waardoor de trip volledig aan onze wensen heeft voldaan. De lokale reisagent Dronica was heel goed bereikbaar en toegankelijk. Alles wat je nodig hebt in een onbekend land.

Commewijne op de fiets Suriname

We hebben één tip en dat is dat wij andere reizigers zouden aanraden om de trip naar Maratakka & Bigi Pan redelijk aan het einde van de reis in te plannen. Dit omdat we daar best wel hoge verwachtingen hebben gekregen over de dieren die we zouden zien. We hebben hier namelijk echt onze ogen uitgekeken! Hierdoor kregen we hoge (onrealistische) verwachtingen voor de rest van de trip. We dachten namelijk dat dit de standaard zou zijn. Misschien waren wij hier ook wat minder goed op voorbereid omdat we de rest van de trip veel meer tussen de bewoonde wereld zaten. Wij zouden het in ieder geval aanraden om deze trip wat later tijdens de reis in te plannen.

Al met al enorm genoten van onze 3-weekse trip naar het prachtige land met de ontzettend vriendelijke bevolking.

Groetjes Tom en Richelle