RONDREIZEN SURINAME

 

 

 

Reizen door Suriname kan op heel veel verschillende manieren. Heeft u interesse in een geheel verzorgde reis, dan stellen wij aan de hand van uw wensen een passend schema voor u samen. Om u een indruk te geven hoe zo’n programma eruit kan zien hebben wij hieronder een aantal voorbeelden van Individuele Rondreizen voor u uitgewerkt.

Mocht u na afloop van uw rondreis graag aan een tropisch strand willen bijkomen van alle Surinaamse indrukken, bekijk dan onze Caribbean combi’s: voorbeelden van combinatierondreizen met Curaçao.

kinderen surinameholidays
Individuele Rondreizen

Laat u inspireren voor uw eigen maatreis door de talrijke mogelijkheden. Een uniek kenmerk voor al onze samengestelde Suriname rondreizen is dat ze vanaf twee personen verzorgd worden.

Suriname van Oost naar West

Een reis langs de hele kuststrook van Oost naar West, enkele dagen in het plantagedistrict,  kennismaking met de indianen- & marroncultuur, bezoek aan natuurreservaten en op zoek naar reuze schildpadden.

16 dagen / 14 overnachtingen 

Prijs v.a. € 2.429,-

Best of Suriname

In drie weken kennismaking met de plantagegeschiedenis en de historische binnenstad, vanuit een comfortabel verblijf de marroncultuur ervaren en verblijf in een luxe lodge in de onbewoonde jungle.

21 dagen / 19 overnachtingen

Prijs v.a. € 3.519,-

Avontuurlijk Suriname

Een avontuurlijke reis langs diverse districten en plantages, een vierdaagse jungletocht per 4WD auto waarbij niet te voorspellen valt wat er onderweg gebeurt.

16 dagen / 14 overnachtingen

Prijs v.a. € 2.699,-

Kris Kras door Suriname

Reis door alle kustdistricten, langere tijd in het binnenland op verschillende locaties, verblijf bij zowel de indianen als de marrons en op zoek naar zeeschildpadden.

18 dagen / 16 overnachtingen

Prijs v.a. € 2.929,-

Back to the Basics

De perfecte reis voor avonturiers en natuurliefhebbers voor wie “back to the basics” en “back to nature” als muziek in de oren klinkt in combinatie met een meerdaagse fietstour om het district Commewijne te verkennen.

23 dagen / 21 overnachtingen

Prijs v.a. € 2.879,-

Actief Suriname

Een actieve vakantie waarin de Surinaamse cultuur, natuur en bevolking per fiets en boot bezocht en verkend wordt, met  langere tijd verblijf in het binnenland om volledig op te gaan in de leefwereld van de marrons.

21 dagen / 19 overnachtingen

Prijs v.a. € 2.399,-

Speciale aanbiedingen
kayak rivier
Combinatie rondreizen
combi suriname curacao

Staat de rondreis van uw keuze er niet bij?

Stel dan uw eigen reis samen met onze bouwstenen of bel ons voor advies. Of kiest u liever uw reis op basis van de reissoorten?