RONDREIZEN

Reizen door Suriname kan op heel veel verschillende manieren. Heeft u interesse in een geheel verzorgde reis, dan stellen wij aan de hand van uw wensen een passend schema voor u samen. Om u een indruk te geven hoe zo’n programma eruit kan zien hebben wij hieronder een aantal voorbeelden van Individuele Rondreizen voor u uitgewerkt.

Mocht u na afloop van uw rondreis graag aan een tropisch strand willen bijkomen van alle Surinaamse indrukken, bekijk dan onze Caribbean combi’s: voorbeelden van combinatierondreizen met Curaçao.

Speciaal voor iedereen die Suriname wil bezoeken en weinig vakantiedagen wil opnemen hebben wij de Explorers bedacht. In een kort tijdsbestek ontdekt u het indrukwekkende binnenland van Suriname. Ideaal als lustrumreis of groepsreis met een vriendenclub. Ook een perfecte optie voor een korte tussendoor vakantie wanneer u woonachtig bent op Curaçao of Bonaire.

kinderen surinameholidays
Individuele Rondreizen

Laat u inspireren voor uw eigen maatreis door de talrijke mogelijkheden. Een uniek kenmerk voor al onze samengestelde Suriname rondreizen is dat ze vanaf twee personen verzorgd worden.

Speciale aanbiedingen
kayak rivier
Combinatie rondreizen
groen vlinder natuur

Staat de rondreis van uw keuze er niet bij?

Stel dan uw eigen reis samen met onze bouwstenen of bel ons voor advies. Of kiest u liever uw reis op basis van de reissoorten?