Een overweldigende natuur en menig dier gespot

We hebben erg genoten van onze reis naar Suriname! Het is een heel bijzonder en divers land.-marianne ter veer III

Zo anders dan Nederland, maar toch voel je de band met ons eigen land. Iedereen die je spreekt heeft wel een familielid in Nederland, bijna alle Surinamers spreken Nederlands en zelfs in de supermarkt vind je veel dezelfde producten als bij ons. Maar als je ziet hoe de mensen leven, je een weg door de tropische jungle baant of geniet van de weelderige natuur van het regenwoud, dan voel je je echt heel ver van huis.

Tip: als je hier naar toe gaat, ga dan vantevoren na of de ara’s in de periode dat je wil gaan aanwezig zijn. De show die zij dagelijks geven is werkelijk weergaloos!

Bedankt Suriname Holidays voor het organiseren van deze heerlijke reis. Het nagenieten is nu voor ons begonnen. We zullen er nog lang met veel plezier op terugkijken!

De reis was ook uitstekend georganiseerd door Suriname holidays. We werden overal netjes op tijd opgepikt en alle accommodaties voldeden aan de verwachtingen. Pingpe en Galibi waren wat eenvoudiger, maar pasten wel prima binnen de sfeer van de omgeving. Kabalebo is het paradijs op aarde. Ver van de bewoonde wereld, maar voorzien van alle denkbare comfort en een adembenemende natuur.

 

-marianne ter veer II