Individuele Rondreizen

Laat u inspireren voor uw eigen maatreis door de talrijke mogelijkheden. Een uniek kenmerk voor al onze samengestelde Suriname rondreizen is dat ze vanaf twee personen verzorgd worden.

Suriname van Oost naar West

Knini paati

Een reis langs de hele kuststrook van Oost naar West, enkele dagen in het Commewijne district,  kennismaking met de inheemse en Saramaccaanse cultuur, bezoek aan natuurreservaten en op zoek naar reuze schildpadden.

16 dagen / 14 overnachtingen 

Prijs v.a. € 1.789,- (excl. vlucht)

Best of Suriname

unspoiled rainforest Suriname

In drie weken krijgt u een goede indruk van Suriname als land waarbij het natuurschoon en de diversiteit van culturen volop aan bod komen. Een reis waarbij u op een comfortabele manier kunt reizen waarin voldoende rustmomenten zijn opgenomen.

21 dagen / 19 overnachtingen

Prijs v.a. € 3.459,- (excl. vlucht)

Back to the Basics

De perfecte reis voor avonturiers en natuurliefhebbers voor wie “back to the basics” en “back to nature” als muziek in de oren klinkt in combinatie met een meerdaagse fietstour om het district Commewijne te verkennen.

23 dagen / 21 overnachtingen

Prijs v.a. € 2.169,- (excl. vlucht)

Actief Suriname

Een actieve vakantie waarin de Surinaamse cultuur, natuur en bevolking per fiets en boot bezocht en verkend wordt, met  langere tijd verblijf in het binnenland om diepgaande ervaringen en kennis op te doen in het leefgebied van de Saramaccaanse gemeenschap.

21 dagen / 19 overnachtingen

Prijs v.a. € 1.659,- (excl. vlucht)

Betoverend Suriname

kinderen van het dorp

Ideale reis om in korte tijd een goede indruk van het land te krijgen. De hoogtepunten die aan bod komen in de diverse gebieden zijn qua variatie goed op elkaar afgestemd zodat u het maximale uit uw verblijf haalt.

11 dagen / 9 overnachtingen

Prijs v.a. € 1.139,- (excl. vlucht)

De ongebaande paden van Suriname

jungle bij Palulu

Prachtige, afwisselende reis van twee weken waarin persoonlijk contact en het afwijken van de gebaande paden centraal staat. Een unieke ervaring!

16 dagen / 14 overnachtingen

Prijs v.a. € 1.599,- (excl. vlucht)

Thema Reizen
fotoworkshop suriname thijs heslenfeld
Combinatie rondreizen
combinatie reizen combi suriname curacao

Staat de rondreis van uw keuze er niet bij?

Stel dan uw eigen reis samen met onze bouwstenen of bel ons voor advies. Of kiest u liever uw reis op basis van de reissoorten?