Wat een fantastische reis hebben we gemaakt, die Suzette van Suriname Holidays voor ons in elkaar gezet had. Na een lang gesprek op kantoor had ze in de gaten wat wij leuk zouden vinden: “vogels, avontuur, misschien fietsen en ook af en toe een beetje rust  en luxe”.

Dat heeft Suzette allemaal gecombineerd in een logisch in elkaar-stekend programma. We raceten niet van de ene sfeer in de andere, we hadden steeds rustpuntjes tussendoor, waardoor je kon verheugen op het volgende avontuur.

De vogelgids, Dion, was geweldig, deze man fluit de vogels naar je toe! De trip naar Apoera was dan ook vol met vogels. Het regenseizoen is een beetje uitgelopen, dus de slechte weg was wennen, maar ook dat zorgde ervoor dat we een luiaard op onze weg vonden die naar de overkant kroop.

De ontdekkingsreis met Sensi was ook fantastisch. Wat weet die man veel op allerlei vlakken. Avontuur in de jungle, vol met dieren: een anaconda (!), giftige slangen, vissen vangen, brulapen in de bomen, 4 nachten in een hangmat slapen (eitje), en geen mensen, alleen natuur. Geweldig. Bijkomen in Knini Paati was ook een feest.

Suzette, dank je wel voor deze onvergetelijke ervaring!

Hartelijke groet,

Heleen en Corine.

 

Neem ook een kijkje in het foto album

 

zwemmen in surinaamse kreek