Hierbij onze recensie over onze schitterende vakantie in Suriname.

Toen we afgelopen jaar onze vakantiebestemming hadden bepaald gingen we op zoek naar een reisbureau die ons daar mee kon helpen. We kwamen uit bij Suriname Holidays. Ze boden een mooie reis aan van 11 dagen met een gevarieerd programma. De contacten met de dames van het reisbureau waren uitstekend. Ze gaven veel informatie en hielpen ons goed met de voorbereidingen.

Op 18 februari ging de reis van start. De eerste stop was Hotel Eco Torarica in Paramaribo. Een prima hotel, vriendelijke mensen, goed eten en slapen. Vandaar gingen we tripjes en tochten maken. Een mooie stadswandeling door Paramaribo met een uitstekende gids, Jacqueline, die heel veel vertelde over de stad, het land, de cultuur en de geschiedenis.

 

Verdere uitstapjes waren naar Bigi Pan en naar Anaula in de jungle. Beide uitstapjes van 2 nachten. Op deze resorts was het heel goed toeven. Op Bigi Pan hele mooie vogels gespot en een hele goeie uitleg gekregen van onze gids en begeleider Ernesto. Hele fijne dagen gehad op Bigi Pan. Op Anaula zijn we ook 2 nachten geweest. Ook hier zeer gastvrij ontvangen, een kijkje bij de Marrons gehad, lekker in de stroomversnelling gelegen en aapjes gezien die vlakbij het resort kwamen. Ook hier weer veel uitleg gekregen over het wel en wee in de jungle van Suriname.

Onze vakantie in Suriname is ons heel goed bevallen. De mensen zijn gastvrij en vriendelijk en alles aan de reis klopte.

We gaan zeker nog een keer terug komen in Suriname.

Bij deze wil ik jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie hulp bij onze mooie reis naar Suriname.

Met vriendelijke groet,

Eric en Tineke