Dank voor deze onvergetelijke vier weken Suriname/Curaçao

Beste Suzette en Hélène,

Dank, dank, dank voor deze onvergetelijke vier weken Suriname/Curaçao.

Wat hebben wij een fantastische reis gehad. Dankzij jullie expertise en organisatietalent werd het een onvergetelijke reis die onze verwachtingen heeft overtroffen. De opbouw van de reis waar we van hoogtepunt naar hoogtepunt gingen, de balans tussen intensiteit en relaxmomenten en de gidsen die ons hebben begeleid. Toppers waren het waar we mee op pad mochten. Speciale dank en complimenten gaan uit naar Desmond (meerdere vervoersmomenten en rondleiding Paramaribo en Cola Kreek), Elton (Galibi), Safied (Brownsberg en Stone Island), Alex (Anaula) en Tine van Waterside op Curacao en verder alle mooie mensen waar we tijdens deze vier weken contact mee hadden. Het is niet in een paar zinnen te verwoorden hoe fantastisch wij het hebben gehad. Het moet ook allemaal nog even bezinken. Als je nieuwsgierig bent naar onze ervaringen mag je ons altijd bellen.

Suriname Holidays is een bureau dat wij aanbevelen aan iedereen die naar Suriname (en Curaçao) wil. De kracht zit hem in het maatwerk (bouwstenen) en de contacten die zijn opgebouwd en worden onderhouden met lokale specialisten die je vakantiegevoel heel groot maken. Wij waren met drie kinderen die echt alles maar dan ook alles fantastisch vonden.

Vriendelijke groeten van een gezin uit Zwolle die met een brede glimlach hun vakantiebelevenissen nu met iedereen deelt,

 

Luc, Tijn, Sem, Hilde & Jeroen