Van aankomst tot vertrek, we hebben ieder moment genoten

Hoi Suzette,

Wat ontzettend leuk om op deze manier onze ervaringen met je te kunnen delen. Allereerst willen we je bedanken voor de reis die je voor ons hebt samengesteld. Vanaf aankomst op het vliegveld in Suriname tot aan het vertrek richting Nederland hebben we ieder moment genoten.

Appartement Bloemendaal
Na aankomst werden we allerhartelijkst ontvangen door Anouska. Na een kleine instructie liet ze ons bijkomen van de reis. De volgende dag hebben we fietsen gehuurd en door de omgeving Groningen gereden.  s’ Middags mochten we mee met de boot om een luiaard terug te zetten. Erg leuk en ook informatief.

Nieuw Nickerie
Wat een fijne kerel is Desmond. Wat een super leuke dagen hebben we met hem gehad. Wat een schat aan informatie heeft hij met ons gedeeld. Met name in Wageningen waar we best wel lang stil hebben gestaan met de Nedetlandse inbreng voor de onafhankelijkheid. Ook de trip door de Bigi Pan was erg leuk.

Plantage Frederiksdorp
Na het ophalen van de fietsen zijn we via Nieuw Amsterdam Naar de plantage gereden. Mooie en ook rustige rit. De meeste Surinamers staan echt te kijken als je voorbij komt. Maar altijd vriendelijk en zwaaien en/of gedag zeggen. De politiewoning op de plantage was helemaal top bet zoals alles eigenlijk op de plantage. Op locatie de dolfijnen  en schildpadden tour geboekt. Met name de schildpadden tour uiteindeljk een hoogtepunt.

De jungle
Zoals je ons al had voorbereid was Ping Pé erg basic. Echter wanneer de WC en de douche dan ook nog niet werken dan wordt het wel ( voor ons) iets te basic.
Het was dan ook een verademing om in Knini Paati aan te komen. Wat een voortreffelijke hutjes en verdere verzorging hebben we daar ondervonden. En wat een aardige kerel is Nelson. Hij gaf nog aan, hij zou dit zelf ook doen, om je aan te geven dat het mogelijk is om vanuit het resort afgezet te worden op het vliegveld! Een tip/ optie derhalve.

Paramaribo
Hotel Torarica is super voor de overnachtingen in Paramaribo. Zijn echt blij dat je ons daar hebt ondergebracht.

Nogmaals ontzettend bedankt, mede namens Ineke.

Dick Vinke