Hoi Suzette,

 

We willen jullie bedanken voor de prima verzorging van de twee trips die we gemaakt hebben tijdens onze vakantie. De trips Kabalebo en Kasikasima waren schitterend. Allereerst de trip Kabalebo een schitterend resort dat we voor de tweede maal gingen bezoeken, en ja het was weer TOP. De dagen werden prima gevuld met tours die een voor een mooi waren. We hebben dan ook diverse dieren gezien en genoten van de mooie omgeving en de rust.

En dan de trip naar Kasikasima, wat was dat een wereld topper. Eerst de vlucht naar Palumeu waar we kennis maakte met onze gids Julius en de andere 2 vakantiegangers. En na een overnachting op weg naar de berg Kasikasima die we zouden gaan beklimmen. We gingen op pad met twee boten, 1 met al de benodigde spullen komende week en de andere  met de vakantiegangers. Wij toeristen hadden een goede begeleiding bij ons want naast de gids Julius  twee bootsmannen en twee leerling gidsende groep zou bij het eerste kamp uitgebreid worden met nog een gids en een kok. Zo werden de zes toeristen vergezeld door zeven man begeleiding, toppie. Na een halve dag varen kwamen we aan bij ons eerste kamp, wat er mooi uit zag.

De volgende dag naar het basiskamp dit was ook weer een mooie tocht. Ook hier kwamen we aan op een heel mooi kamp. Toen was de dag aangebroken om de berg te gaan beklimmen een tocht van ruim drie uur heen en na een stop van een uur op de top weer een tocht terug naar het kamp, met als bonus het zien van de rotshaantjes.

Een ander positief punt aan deze expeditie is dat we inspraak hadden omtrent de invulling van de laatste dagen, in samenspraak met onze reisgenoten en Julius besloten om in 1 keer terug te varen naar Palumeu en daar nog uitstapjes te gaan doen. Het was voor ons een hele SUPER mooie trip. Dus nogmaals bedankt voor de goede zorgen en ik zeg zeker tot de volgende keer.

 

De Zeeuwse SU gangers