Alles was prima verzorgd en klopte als een bus.
Hotel Peperpot was een prima suggestie van je en je kan daar in het natuurpark uren lopen in alle rust en zie je veel vogels en apen etc, en dat zo dicht bij de drukke stad Paramaribo.
In Kabalebo hebben we genoten van de mooie vaar en wandeltochten door de jungle. Kunnen we iedereen die van natuur houdt aanraden, alleen moet je van te voren wel weten of de waterstand niet te laag is want dan kunnen de vaartochten niet doorgaan en dat zou jammer zijn. De rivieren staan op dit moment erg laag vanwege de klimaatinvloeden, de regentijd geeft te weinig neerslag.
   
We hebben hier wel de kleine gifkikker (Tribitate) gezien, mooie kleuren, altijd moeilijk te spotten en een meerval uit het water getrokken. 5 dagen is precies voldoende voor alle activiteiten.
Verder in Paramaribo is het Kotomuseum een must om te zien, geweldige uitleg van Glenn (beheerder museum) over de Kotomisi.
In Guyana de Kaieteur watervallen bezocht hetgeen de highlight van Guyana is, bijzonder mooie waterval, zeer fotogeniek gelegen en een deskundige rondleiding in dat gebied.
Al met al een mooie reis en vooral in Paramaribo voel je je thuis, gezellig relax sfeertje.
met dank voor het organiseren
met vriendelijke groet
Sari en John