De reis klopte perfect

Beste mensen,

We zijn al weer bijna een week terug uit het mooie Suriname en missen de lekkere temperatuur, de vriendelijke mensen, lekker eten, en de mooie accommodaties. Ook de Nederlandse taal is toch ook wel makkelijk als je met gidsen reist.  

De reis klopte perfect, alle accommodaties waren op de hoogte en de gidsen/chauffeurs waren allemaal prima op tijd.

We hebben een paar kleine aandachtspuntjes voor toekomstige reizigers.

Op Frederiksdorp had ons huisje alleen koud water en dat was niet zo fijn om te douchen en stond als zodanig niet in onze voucher. 

Onze gids nam ons de 1e avond mee naar de schildpadden en daardoor kwamen we pas ná middernacht terug. Dat was een beetje onhandig in de planning van de excursie de volgende dag (om 6.45 uur naar de Warappakreek). De excursie naar de schildpadden had ook nog een andere avond gekund want we hebben daar 3 overnachtingen gehad. Omdat je als gast niet weet hoe lang die excursies duren is het wellicht beter als een van de gastvrouwen ter plaatse het programma met je doorneemt.

Bij het verblijf op Bergendal bleek het zwembad toch gewoon open. Dat ook het ontbijt niet in de prijs zat hadden we ons niet gerealiseerd ( klopte wel volgens voucher). Misschien beter om dat duidelijker aan te bieden, eventueel ook volpension want we vonden de aangeboden buffetten behoorlijk aan de prijs (ontbijt $15, lunch $ 20 en diner $ 22,50) en je kunt er nergens anders gaan eten of drinken.  Gelukkig kon je er beperkt maar wel goed a la carte eten.

Dank voor jullie organisatie en veel succes in de toekomst,

Met vriendelijke groeten,

Janhein en Mieke de Rooij