OVER ONS

Het team van de Suriname specialist

Suriname Holidays kent de weg in Suriname!

We zijn er trots op dat we ons sinds 2003 de Suriname reisspecialist van Nederland mogen noemen.

Onze persoonlijke Suriname reiservaringen

Passie voor Suriname is in 2002 de basis geweest voor het ontstaan van Suriname Holidays. Na jarenlange ervaring in de reisbranche te hebben opgedaan en zelf veel van de wereld te hebben gezien, hebben wij ons hart definitief verloren aan Suriname. Het land heeft vele mogelijkheden. Het is een ongepolijste diamant met een charmante bevolking. De bestemming is echter nog steeds zeer exclusief door het kleinschalige toerisme. Flexibiliteit en diversiteit in het aanbod ontbrak. Wij vonden dat het beter moest en kon.

Rechtstreeks contact met de lokale uitvoerders

Ons aanbod is voor het grootste deel gebaseerd op onze persoonlijke reiservaringen en het netwerk/ vertrouwen dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd in Suriname. Wij werken uitsluitend rechtstreeks samen met de uitvoerders. Dit directe contact geeft ons de mogelijkheid flexibel en daadkrachtig te zijn. Zodoende kunnen wij net ‘dat beetje meer‘ regelen.

Zelfstandige en onafhankelijke reisorganisatie

Als zelfstandige en onafhankelijke Suriname specialist stellen wij hoge eisen aan onze kennis. Wij vinden het belangrijk een persoonlijke band met onze klanten op te bouwen. Er is veel aandacht voor de wensen van iedere individuele gast. Onze voldoening halen wij uit de vele enthousiaste reisverslagen die wij mogen ontvangen, de mond tot mond reclame en het inmiddels al flink uitgegroeide vaste klanten bestand. Het Suriname virus blijkt besmettelijk!

Uw unieke Suriname reis op maat

U kunt uw ideale reis zelf samenstellen aan de hand van de verschillende reissegmenten (bouwstenen/accommodaties). Ook hebben wij een aantal (voorbeeld) rondreizen samengesteld die u wat meer idee kunnen geven over de mogelijkheden. Wij werken voor iedere klant een uitgebreid maatvoorstel uit. Doordat wij alle tours en accommodaties zelf hebben ervaren en minimaal twee keer per jaar Suriname bezoeken, zijn wij in staat u een actueel beeld te geven en te helpen met het maken van de juiste keuzes. Ook stellen wij zelf tours samen indien er afwijkende wensen zijn. Zo is er veel meer mogelijk dan wij op onze site kunnen publiceren.

Maak persoonlijk kennis bij ons op kantoor

Dit alles kunnen wij op individuele basis voor u organiseren. Omdat Suriname geen land is waar tours dagelijks vertrekken, infrastructuur veelal ontbreekt, is een gedegen voorbereiding essentieel voor het slagen van uw vakantie.

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Haarlem. Om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken plannen wij ruim de tijd in. Telefonisch of per mail staan wij u ook graag te woord.

Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw droomreis naar Suriname!
Suzette , Hélène en Sandra

Bent u benieuwd hoe onze klanten Suriname ervaren hebben?

Op onze recensie pagina vindt u veel verhalen ter inspiratie voor uw eigen vakantie.

12-12-2019: We kunnen iedereen aanraden om dit land op deze manier te bezoeken.

Een super gevarieerd op maat gesneden programma, prima hotels en lodges met heerlijke hangmatten, lekker gegeten, het vervoer altijd stipt op tijd en overal met…
read more

Publicatie Villa d’Arte – april 2019

Ongerepte broccolivelden verschijnen zodra het vliegtuig na 9 uur uitzicht op de Atlantische Oceaan het Zuid-Amerikaanse continent bereikt. Het land van uitgestrekte oerwouden, vol kronkelende rivieren is bij veel mensen nog vrij onbekend als vakantiebestemming. Het gebrek aan hordes toeristen, internationale hotel- en winkelketens, all-inclusive formules met entertainment maakt Suriname nu juist dé bestemming om te ontdekken.

Suriname april

Neem alvast een kijkje bij ons op kantoor: