OVER ONS

Maak verder kennis met Suzette

Suzette Eeltink eigenaar Suriname Holidays

Mijn persoonlijke Suriname reiservaringen

Passie voor Suriname is in 2002 de basis geweest voor het ontstaan van Suriname Holidays. Na jarenlange ervaring in de reisbranche te hebben opgedaan en zelf veel van de wereld te hebben gezien, heb ik mijn hart definitief verloren aan Suriname. Het land heeft vele mogelijkheden. Het is een ongepolijste diamant met een charmante bevolking. De bestemming is echter nog steeds zeer exclusief door het kleinschalige toerisme. Flexibiliteit en diversiteit in het aanbod ontbrak. Dat kon beter! Nu zijn we inmiddels 20 jaar verder. Er is een stabiel en vertrouwd netwerk in Suriname opgebouwd. De Suriname Holidays klanten worden als VIP gasten behandeld.

surinameholidays
suzette, john en dronica
comfort gezinsreis suriname kookworkshop

Rechtstreeks contact met de lokale uitvoerders

Het aanbod is voor het grootste deel gebaseerd op mijn persoonlijke reiservaringen. Door mijn jaarlijkse bezoek aan Suriname blijf ik up-to-date over bijvoorbeeld nieuwe accommodaties en uitbreidingsplannen. Ik vind het belangrijk mijn persoonlijke contacten ter plaatse goed te onderhouden. Ik werk rechtstreeks samen met de directe uitvoerende partijen. Op deze manier is er een duidelijke communicatie met korte lijnen en kan ik net ‘dat beetje meer‘ regelen. Vanuit Nederland bel, app en mail ik dagelijks met de mensen in Suriname. Dan gaat het over uit te voeren reizen, duurzamere oplossingen, nieuwe producten, renovatiewerkzaamheden en over de meest uiteenlopende wensen van klanten die graag een rondreis naar Suriname willen gaan plannen.

Garantie op uw reis

U heeft garantie op uw geboekte reis bij Suriname Holidays. Wij zijn aangesloten bij de SGR, SGRZ en VvKr.

Lees verder


logo vkrv

Maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk ondernemen heeft de toekomst. Wij vinden het belangrijk te werken aan een duurzame samenwerking met de mensen in Suriname. Dit kan alleen een succes worden als je op een eerlijke manier aan maatschappelijk ondernemen doet.

Lees verder

Sponsorprojecten

Suriname Holidays vindt het tevens belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en steunt daarom een aantal stichtingen in Suriname en Nederland. Met onze donaties ondersteunen wij diverse activiteiten die helpen het groene imago en het culturele erfgoed van…

Lees verder

dick

Zelfstandige en onafhankelijke reisorganisatie

Als zelfstandige en onafhankelijke Suriname specialist is mijn uitgebreide kennis en ervaring de basis van het bedrijf. Daarnaast is de persoonlijke band met klanten iets waar ik veel aandacht aan besteed. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de wensen van iedere individuele gast. Bij terugkomst krijg ik de meest enthousiaste verhalen en bijzondere reisverslagen toegestuurd. Vaak blijkt dat de reis hun verwachtingen heeft overtroffen en daar haal ik mijn voldoening uit. De mond tot mond reclame over Suriname Holidays heeft er voor gezorgd dat ik in de afgelopen 20 jaar al heel wat mensen kennis heb mogen laten maken met deze unieke vakantiebestemming: Suriname.

Bigi Pan

Uw unieke Suriname reis op maat

U kunt uw ideale reis zelf samenstellen aan de hand van de verschillende reissegmenten (bouwstenen/accommodaties). Ook zijn er meerdere voorbeeld rondreizen samengesteld die u een idee kunnen geven over de mogelijkheden. Voor elke klant werk ik een uitgebreid maatvoorstel uit. Ik kan ook zelf tours samenstellen indien er afwijkende wensen zijn. Zo is er veel meer mogelijk dan ik op de site kan publiceren.

surinameHolidayshaarlem suzetteeeltink

Maak persoonlijk kennis in Haarlem

Alle reizen zijn op individuele basis voor u te organiseren. Omdat Suriname geen land is waar tours dagelijks vertrekken, infrastructuur veelal ontbreekt, is een gedegen voorbereiding essentieel voor het slagen van uw vakantie.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak bij mij op kantoor in Haarlem. Om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken plan ik ruim de tijd in. Telefonisch of per mail sta ik u ook graag te woord.

Ik help u graag verder met het samenstellen van uw droomreis naar Suriname!

Suzette Eeltink

Nieuw onderkomen per 1 mei 2021

De impact van het virus heeft helaas invloed gehad op het team van Suriname Holidays in de zomer van 2020. Mijn twee werkneemsters – Hélène Schrader en Sandra Zweers – heb ik moeten laten gaan. Omdat ik na hun vertrek zo’n grote ruimte over had, werd er tijdelijk een pop-up store van Gallery De Kus. geopend. Begin 2021 heb ik samen met mijn buurvrouw van Lilo Keramiek besloten om van pand te ruilen. Zij had meer ruimte nodig en ik kan volstaan met minder ruimte, lees verder. Sinds 1 mei 2021 zit ik dus in het voormalige pand van Lilo Keramiek in de Spaarnwouderstraat op nummer 68. U bent van harte welkom op afspraak op mijn kantoor wanneer u plannen wilt maken voor uw vakantie naar Suriname!

capaci tassen gallery de kus

Steun voor de Surinaamse art & craft sector

In het afgelopen jaar kwamen er steeds meer signalen dat kunstenaars en handwerklieden in Suriname nauwelijks inkomsten hebben. Daarom besloot ik in september 2020 een deel van het kantoor door Stichting De Kus in te laten richten. Annette Bijman is vanuit Amsterdam gestart waarmee ze tot 2018 in Suriname actief was. In Suriname werden door Stichting De Kus regelmatig kunstevenementen, lezingen en veilingen georganiseerd ten bate van de art & craft sector. Door de verplichte sluiting van de winkels in de periode rondom Covid-19 en de verhuizing van Suriname Holidays naar een kleiner onderkomen, zal de pop-up store van Gallery De Kus niet meer in de oude vorm terugkomen op het nieuwe adres. We blijven wel aan elkaar verbonden en zullen – zodra er weer mogelijkheden zijn – samen evenementen, veilingen en lezingen gaan organiseren.

kunst stichting matoekoe

Stichting Matoekoe

De opbrengst uit de producten komt grotendeels ten goede aan de kunstenaars, crafters en Stichting Matoekoe. Matoekoe is gevestigd in Lelydorp/Suriname. Dit is een pedagogisch centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Deze Stichting is grotendeels afhankelijk van donaties. Met de verkoop van de kunstwerken die de kinderen daar maken genereert de stichting extra inkomsten om vervoer naar de stad, lesmateriaal en onderhoud te kunnen bekostigen. Wij zoeken nog een (tijdelijke) locatie waar de werken van de kinderen van Stichting Matoekoe kunnen worden geëxposeerd. Mocht u een idee hebben, kunt u ons hiervoor benaderen.

Bent u benieuwd hoe onze klanten Suriname ervaren hebben?

Op onze recensie pagina vindt u veel verhalen ter inspiratie voor uw eigen vakantie.

12-12-2019: We kunnen iedereen aanraden om dit land op deze manier te bezoeken.

Een super gevarieerd op maat gesneden programma, prima hotels en lodges met heerlijke hangmatten, lekker gegeten, het vervoer altijd stipt op tijd en overal met…
read more

Publicatie Villa d’Arte – april 2019

Ongerepte broccolivelden verschijnen zodra het vliegtuig na 9 uur uitzicht op de Atlantische Oceaan het Zuid-Amerikaanse continent bereikt. Het land van uitgestrekte oerwouden, vol kronkelende rivieren is bij veel mensen nog vrij onbekend als vakantiebestemming. Het gebrek aan hordes toeristen, internationale hotel- en winkelketens, all-inclusive formules met entertainment maakt Suriname nu juist dé bestemming om te ontdekken.

Suriname april