Een avontuurlijke reis en onvergetelijke ervaring!

Beste Suzette en Hélène,

Met een groep van dertien personen (familie en vrienden) uit verschillende delen van de wereld tijdens de kerstperiode een reis plannen naar Suriname, wat een uitdaging! Dankzij jullie advies, expertise en ervaring is het gelukt en was de reis tot in de puntjes geregeld. Van tevoren hebben jullie al onze vragen beantwoord en werden reisschema, accommodaties en excursies volledig aan onze wensen aangepast. Bovendien werden wij ter plekke uitstekend begeleid. Jullie lokale vertegenwoordigers waren professioneel, punctueel, vriendelijk en flexibel, dus dat was heel prettig voor onze chaotische groep, die altijd te laat was.

Het was een avontuurlijke reis en onvergetelijke ervaring. Met onder andere fietsen langs voormalige plantages, een jungletocht naar Misty Mountain bij Kabalebo, zwemmen in de rivier vlakbij een kaaiman, Oud & Nieuw vieren in Paramaribo (vooral de miljoenklappers in de Domineestraat!) en het fantastische verblijf in Awarradam, waar we genoten van de ongerepte natuur en veel hebben geleerd over de cultuur van de Saramaccaners.

Eco Resort Inn was een prima hotel voor onze groep: informeel, kamers met goede airco en een heerlijk ontbijtbuffet. Na elke meerdaagse excursie voelde het een beetje als thuiskomen.

Nogmaals veel dank voor de vlekkeloze organisatie!!

Groeten, namens ons allemaal,

Sandra François