So so lobi!

Geweldig! Dat is in een woord de reis die ik naar Suriname heb gemaakt. Waar ik zonder plan en idee begon met de bestemming Suriname, wist Suzette in een korte tijd en voor de korte reisduur er alles eruit te halen wat er voor mij in kon zitten.

Kennis en kunde over Suriname

Met mijn roots in Suriname, werd het tijd om dit prachtige land te bezoeken. Al bij het eerste telefonische contact, voelde ik de warmte van Suzette door de telefoon. Ik wist direct dat zij mij verder kon helpen met al hetgeen dat ik wilde doen. Geen moment heb ik getwijfeld aan haar kennis en kunde over het land. Met wat informatie en vragen van mijn kant, ging zij aan de slag voor een passend reisvoorstel. Dit ging zo soepel, dat alles al vrij snel geregeld was.

Eenmaal in Suriname hebben we nog regelmatig contact gehad, met name omdat er ook vanuit Nederland door Suzette werd meegeleefd. In Suriname zorgden de contactpersonen en ook de mensen van het hotel ervoor dat geen enkele vraag onbeantwoord bleef. Alles was netjes verzorgd en niets was te veel.

Tour langs mijn roots

In nog geen twee weken heb ik zoveel van het land mogen zien: van een kookworkshop en rondleiding in Paramaribo, een tour naar Galibi en een tour naar Raleighvallen&Volzberg. De tours waren goed geregeld, vriendelijke gidsen en ook bij hen was niets te veel. Hoogtepunt voor mij was een op maat gemaakte tour aan de hand van mijn eigen roots.

suriname onderweg raleighvallen suriname

Ik heb genoten en Suriname met mijn eigen beleving in mijn hart gesloten. Er gaat geen dag voorbij sinds ik terug ben dat ik niet aan deze reis denk.

Dank voor de goede zorgen! Zodra ik mijn volgende reis die kant op plan, kom ik zeker terug.

Mireille