Mijn zoon en ik zijn samen drie weken op avontuur geweest in het schitterende Suriname. Mede door de goede voorbereiding en planning door Suriname Holidays is het voor ons een onvergetelijk avontuur geworden.

Het echte Suriname

We wilden graag de jungle in, dieren spotten en het echte Amazone regenwoud leren kennen. Dit is helemaal gelukt! De eerste en laatste dagen hebben we van luxe genoten en ons laten verwennen op mooie locaties in Paramaribo en bij Plantage Peperpot. De dagen daartussen zijn we op verschillende tours geweest en hebben we het echte Suriname verkend. We hebben een meerdaagse kanotour gemaakt waarbij we oog in oog kwamen met een familie reuzenotters, we hebben lange wandelingen door de jungle gemaakt en onze eigen vis gevangen en we zijn op bezoek gegaan bij de nog traditioneel levende Maron gemeenschap.

Fredberg Suriname Pingpe Suriname jungle Jungle Suriname

Zwarte jaguar

We hebben veel meer dieren gezien dan we vooraf hadden verwacht, dat was echt prachtig. Denk aan: apen, kolibries, slangen, vlinders, pijlgifkikkers, luiaards, toekans en als klap op de vuurpijl de zwarte jaguar. De reis was perfect georganiseerd en keurig begeleid. Het heeft ons positief verrast dat alles bij de overstap van de ene op de andere tour zo perfect op elkaar aansloot.

Pingpe korjaal Fredberg slang

Raymond en Tom