SURINAME RONDREIZEN MET KINDEREN

Suriname is een perfect ver vakantieland om met kinderen te bezoeken. De spannende jungle, lekker veel buiten zijn en al het waterpret dragen bij aan een onvergetelijke familievakantie. En hoe bijzonder is dat: zo ver van huis en toch gewoon lekker kletsen in je eigen taal? Laat u inspireren door onze rondreizen, speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen.

Avontuur en actie in het regenwoud

dccdffccdfbecccd

Een avontuurlijke reis voor kinderen vanaf ca. 12 jaar die actief en sportief zijn ingesteld, geïnteresseerd zijn in de natuur en geen moeite hebben met relatief primitieve omstandigheden.

23 dagen / 21 overnachtingen

Prijs v.a. € 2.539,- (excl. vliegkosten/v.a. 12 jr)

Als Freek op reis in de jungle

Suriname jul aug

Een ideale reis volop cultuur en natuur voor zowel jonge als iets oudere, nieuwsgierige kinderen waarbij in twee weken tijd zowel de stad, de plantages als het binnenland worden verkend.

15 dagen / 13 overnachtingen

Prijs v.a. € 1.195,- (excl. vliegkosten/v.a. 12 jr)

Kaaimannen, toekans en tropisch strand

su cur kids

Zeer geschikte reis voor jonge kinderen waarbij met een korjaal wordt gevaren, met een vliegtuigje naar het binnenland wordt gevlogen en wordt afgesloten met de witte stranden van Curaçao.

20 dagen / 19 overnachtingen 

Prijs v.a. € 2.635,- (excl. vliegkosten/v.a. 12 jr)

Staat uw kidsreis er niet bij?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben veel Suriname reiservaring opgedaan met onze eigen kinderen tijdens de vakanties. Als het aan onze kinderen ligt gaan ze elk jaar mee. Heeft u behoefte aan tips en nuttige informatie hoe je het beste kunt reizen met uw eigen kinderen? Wij helpen u wij graag verder! Of neem alvast een kijkje om in de stemming te komen in ons persoonlijke fotoalbum.