SURINAME REIZEN MET KINDEREN

Suriname is een perfect ver vakantieland om met kinderen te bezoeken. De spannende jungle, lekker veel buiten zijn en al het waterpret dragen bij aan een onvergetelijke familievakantie. De lokale geschiedenis geeft een reis naar Suriname meer inhoud. Daarnaast zullen uw kinderen veel plezier beleven aan ontmoetingen met Surinaamse kinderen die het ontzettend leuk vinden om Nederlandse leeftijdgenootjes te ontmoeten. Hoe bijzonder is dat: zo ver van huis en toch gewoon lekker kletsen in je eigen taal? Een tropische strandvakantie ter afsluiting zal voor veel kinderen als muziek in de oren klinken. Naast de rivierstranden van Suriname kunt u ook denken aan combinaties met Curaçao en/of de tropische onderwaterwereld van Bonaire. Wij hebben beiden veel ervaring opgedaan met het reizen met kinderen: onze (kleine en iets grotere) kinderen zijn al meerdere malen in Suriname geweest en ontdekken steeds weer nieuwe dingen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. U kunt om extra inspiratie op te doen ook een kijkje nemen in ons kidsreizen fotoalbum op Facebook.

kinderen suriname

Kaaimannen, toekans en tropisch strand

Zeer geschikte reis voor jonge kinderen waarbij met een korjaal wordt gevaren, met een vliegtuigje naar het binnenland wordt gevlogen en wordt afgesloten met de witte stranden van Curaçao.

20 dagen / 19 overnachtingen 

Prijs v.a. € 2.471,- (excl. vliegkosten/v.a. 12 jr)

Avontuur en actie in het regenwoud

Een avontuurlijke reis voor kinderen vanaf ca. 12 jaar die actief en sportief zijn ingesteld, geïnteresseerd zijn in de natuur en geen moeite hebben met relatief primitieve omstandigheden.

25 dagen / 23 overnachtingen

Prijs v.a. € 2.187,- (excl. vliegkosten/v.a. 12 jr)

Als Freek op reis in de jungle

Een ideale reis volop cultuur en natuur voor zowel jonge als iets oudere, nieuwsgierige kinderen waarbij in twee weken tijd zowel de stad, de plantages als het binnenland worden verkend.

15 dagen / 13 overnachtingen

Prijs v.a. € 1.299,- (excl. vliegkosten/v.a. 12 jr)

Staat de rondreis van uw keuze er niet bij?

Stel dan uw eigen reis samen met onze bouwstenen of bel ons voor advies. Of kiest u liever uw reis op basis van de reissoorten?