Hallo Sandra,

We hebben een super leuke vakantie gehad. Waarbij Awarradam echt het hoogtepunt is. Ongeacht de vele vogelspinnen hebben wij enorm genoten van de natuur, het eten was super en Henk onze gids deed het voortreffelijk. We hadden een leuke club. Er was ook een reclame man aanwezig die film materiaal aan het maken was ter support van Awarradam. Als daar bruikbaar info voor jullie bij zit zal ik je het sturen zodra ik het krijg.
Bloemendaal is een ideale plek als start. En de soep viel er goed in bij aankomst. We hadden mazzel dat er luiaards vrij werden geladen.  We mochten mee. Aanrader is om daar te gaan fietsen.
Als tweede haalde Eric ons op. Een man die veel te vertellen heeft over Suriname. Zijn lodge aan de Maratakka rivier vonden we minder, het is erg primitief ook al doet Eric zijn best. Het eten was goed maar de bedden en accommodatie vonden we minder. Daar staat tegenover dat Eric ons wel weet te vermaken met verhalen. Als je eerst naar Awarradam gaat en dan naar Eric zijn lodge dan valt het nog meer tegen. Gelukkig was Awarradam later.
Het slapen in Bigi Pan was perfect op een dronken hard luidruchtige buurman na. Helaas, vanwege het seizoen, hebben we niet de vogels gespot die we wilden zien.
Paramaribo hebben we goed per fiets bekeken. Hotel is prima.
De combi van Curacao en Bonaire vonden we perfect. Dus we hebben het enorm naar ons zin gehad. De locatie in Curacao is echt fantastisch. Bonaire ook, echter je leeft in de achtertuin van de eigenaren.
We hebben heerlijk gedoken, je kan daar prima je duikspullen kwijt.
Groetjes,
Carla