Rondreis Suriname, vakantie in overtreffende trap.  Al het positieve wat is geschreven in de recensies van afgelopen jaren klopt. Boven verwachting mooi, zeer vriendelijke mensen, nog geen massa toerisme,  taxi’s komen stipt op tijd, geweldige natuur, je kunt daar uren op een korjaal varen en je ziet geen andere personen, alleen natuur.  Geen opdringerige toeristenjagers, de gidsen zijn enthousiast alsof je de eerste toerist bent en niet nr. zo veel.  Veel dingen kunnen nog in overleg met de groep. Wil je bijv. een excursie omwisselen of op een later tijdstip. Als een excursie uurtje uitloopt omdat de groep geniet, geen probleem.

Tip;  Suriname is zo divers probeer dit in de rondreis te krijgen.  We zijn van Frederiksdorp naar Bigi-pan  daarna naar Raleighvallen/ Voltzberg gegaan en als afsluiter Awarradam waar je heerlijk relax, vrolijk,  cultureel en in de natuur kunt afsluiten.
We hebben mensen gesproken die bij Tui Palumeu en Awarradam hadden geboekt en waren hierdoor wat teleurgesteld omdat de excursies van deze 2 plekken veel op elkaar leken.
Perfekt geregeld, 1 van de weinige landen waar we wel vaker naar toe willen gaan.
Vriendelijke groet Elly en Monique