Suriname Holidays heeft voor ons werkelijk een onvergetelijke reis verzorgd. Na een persoonlijk overleg kwam Suzette met een voorstel. Zij gaf ons de ruimte en tijd hier over na te denken. En ze bleek precies te begrijpen wat bij ons, toch wat uiteenlopende gezelschap met een gezin van kinderen van 4, 10 en 12, en een opa van 78, paste. 

jungle nachtwandeling Peperpot

Meeleven met de bewoners

We verbleven eerst een aantal dagen in het dorpje Jaw Jaw: hier voelden we ons enorm welkom en mochten we meeleven met de inwoners. Zo hebben we niet alleen een jungle tocht gemaakt, maar ook gevist, de school helpen schilderen en veel met de kinderen daar gespeeld. Vervolgens via plantage Bakkie (bijzonder!) naar Mariënbosch, waar we in een authentiek plantagehuis sliepen en ’s nachts schildpadden eieren hebben zien leggen (onwaarschijnlijk indrukwekkend).

Jungletocht Surinaamse jungle

Dieren spotten in de nacht

Vanuit Peperpot maakten we een aantal fietstochten en een fantastische nachtwandeling waar we weer veel bijzondere dieren zagen. Het is een prachtig land met super aardige mensen, en een geweldige combinatie van natuur, cultuur, historie en heerlijk eten. De manier waarop dit voor ons georganiseerd was maakte dat het inderdaad een unieke ervaring met elkaar was die we altijd zullen koesteren. Suzette voelt precies aan wat leuk is en past voor een gezelschap, en is altijd bereikbaar en behulpzaam. Aanrader!!

Bijzondere kikkers in de jungle Op de korjaal Op de korjaal in de nacht