SURINAME VAKANTIE

Goed voorbereid op reis

Wilt u een reis plannen naar Suriname? Dan is het belangrijk om u voor vertrek goed voor te bereiden en u in te lezen. Op deze pagina kunt u doorklikken en allerlei nuttige informatie over Suriname teruglezen. Ook vindt u belangrijke tips en informatie over gezondheid, reizen in het binnenland en lokale gebruiken en gewoontes. Om alvast helemaal in de reisstemming te komen neemt u dan eens een kijkje op de site van het I love Su magazine.

Suriname, the hidden treasure of South America

iloveSumagazine ilsum

Een vakantie in Suriname is een reis om de wereld in 1 land.

Uw Suriname vakantie omvat de Amazone jungle, de historie, de verschillende culturen en dat met het gemak van de Nederlandse taal. Een reis door Suriname biedt u ook ongerepte natuur, onmetelijke jungle en het verleden van de Nederlandse plantages.

Wij kennen de mooiste en authentiekste vakantieplekjes van Suriname.

Al vele jaren reizen wijzelf naar Suriname om op zoek te gaan naar de leukste accommodaties en locaties. Lokaal werken wij met gerenommeerde touroperators die ieder door hun eigen specialiteit u het land op de mooiste manier kunnen laten zien.

Vakantie in Suriname biedt u ook op culinair gebied een grote diversiteit. Zo kunt u genieten van de Javaanse, Creoolse, Hindoestaanse en ook bijvoorbeeld de Japanse keuken.

Vakantie op maat

Wij bieden een geselecteerd aanbod aan trips en tours die varieren van eenvoudige guesthouses en hotels in Paramaribo tot zeer comfortabele jungle resorts in het binnenland. De hoofdstad van Suriname waar uw rondreis begint biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties. Wij hebben alle aangeboden accommodaties persoonlijk bezocht zodat wij een op maat reisvoorstel kunnen samenstellen.

Cultureel historisch tintje

Uw Suriname vakantie gaat pas echt van start als u per fiets of georganiseerd de plantages (bijvoorbeeld Frederiksdorp) van Suriname bezoekt die uw vakantie een cultureel historisch tintje geven. Verder weg in Suriname liggen de voormalige rijstvelden van Nickerie en het unieke vogelreservaat: Bigi Pan, voor de Suriname vakantie van vogelliefhebbers.

Een echte Amazone belevenis

Natuurpark Brownsberg was voorheen de nummer 1 spot voor een Suriname vakantie. Inmiddels zijn er vele nieuwe kleinschalige resorts en jungle verblijven die van uw Suriname vakantie een echte Amazone belevenis maken. Maak wandelingen in de jungle, spot de dieren en geniet van een vaartocht met een korjaal. Met onze losse bouwstenen, binnenlandse accommodaties en jungle tours, kunt u uw eigen vakantie op maat samenstellen. Wij adviseren graag u om tot een volledig geslaagde Suriname vakantie te komen.

Jungle en strand vakantie

Aan het einde van uw rondreis kunt u genieten van een luxe resort aan de Suriname rivier of u kunt ervoor kiezen om aan het einde van uw vakantie in Suriname te gaan genieten van een strandverblijf op Curaçao. Ook daar kent Suriname Holidays inmiddels de weg en kan u adviseren voor het juiste verblijf. Kleinschalige accommodaties of luxueuze resorts…. we kennen ze allemaal.