Vliegen naar Suriname
klm logo

KLM Royal Dutch Airlines

Alle rondreizen van Suriname Holidays worden samengesteld op basis van een KLM retourvlucht. Met KLM begint uw vakantie al aan boord. U krijgt de beste persoonlijke service en u kunt rekenen op een comfortabele zitplaats. De toestellen zijn ingericht met een persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier. U beschikt over een persoonlijk interactief beeldscherm met gratis de nieuwste films, TV-series, muziek etc. Tijdens de vlucht zijn alle maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes inbegrepen. Mocht u dieetwensen hebben; KLM biedt 14 verschillende speciale maaltijden die voor vertrek gereserveerd kunnen worden. Denk daarbij aan bv. vegetarisch, vegan, glutenvrij of zoutarm. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er kindermaaltijden te bestellen. Mocht u gebruik willen maken van deze service kunt u dit bij boeking kenbaar maken, dan regelen wij dit voor u.

Non stop vliegen naar Suriname met KLM

KLM vliegt over het algemeen 5 x per week. Vertrek op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag non-stop van Amsterdam naar Paramaribo en v.v. (wijzigingen en extra vluchten onder voorbehoud mogelijk). De vluchten worden per Boeing 777-300ER uitgevoerd. De KLM toestellen zijn uitgerust met een nieuw personal entertainment systeem. Hiermee beschikt u over een persoonlijk beeldscherm en interactieve entertainment, met films, televisie- en muziekprogramma’s, spelletjes, sms- en e-mailservice.

Vanaf de tweede helft van 2022 worden alle Boeings 777-300ER omgebouwd zodat in januari 2024 de transformatie gereed is en alle toestellen een nieuwe Premium Comfort Class hebben.

Lees verder

surinam airways

Surinam Airways – Flying On Trusted Wings

De nationale carrier van Suriname, Surinam Airways, – ook wel SLM genoemd -, voert 6 x per week (dagelijks behalve op de maandag) een non-stop vlucht uit van Amsterdam naar Paramaribo en v.v. met een Airbus 340.
Ook bij Surinam Airways kunnen wij ruim voor vertrek uw stoelnummers aan boord reserveren. Daarnaast kunnen wij extra begeleiding bij aankomst en vertrek, speciale maaltijden tijdens de vlucht en bijzondere bagage voor u verzorgen.
Lees verder

Surinam Airways in de regio

Naast intercontinentale vluchten met Surinam Airways van/naar Amsterdam, zijn regionale bestemmingen eenvoudig te bereiken met deze luchtvaartmaatschappij. De SLM vliegt naar de volgende bestemmingen in de regio:

  • Curaçao
  • Aruba
  • Trinidad – Port of Spain
  • Guyana – Georgetown
  • Frans Guyana – Cayenne
  • Brazilië – Belém
  • Verenigde Staten – Miami

Vraag ons naar de mogelijkheden, vluchtschema’s en tarieven.

Op zoek naar de goedkoopste tickets naar Paramaribo?

Uiteraard kunt u ook zelf uw vluchten naar Suriname regelen.

Voor aanbiedingen, losse tickets en interessante deals kunt u de site Paramaribo tickets raadplegen.