Vliegen naar Suriname
klm logo

Non stop vliegen naar Suriname met KLM

KLM vliegt 3 tot 4 x per week. Vertrek op dinsdag, donderdag en zaterdag non-stop van Amsterdam naar Paramaribo en v.v. In het hoogseizoen voert KLM meestal een extra vlucht op de maandagen uit. Een aantal maanden per jaar wordt er op maandag i.p.v. dinsdag gevlogen. De vluchten worden per Boeing 747-400 uitgevoerd. De KLM toestellen zijn uitgerust met een nieuw personal entertainment systeem. Hiermee beschikt u over een persoonlijk beeldscherm en interactieve entertainment, met films, televisie- en muziekprogramma’s, spelletjes, sms- en e-mailservice.

Kies voor meer comfort

KLM World Business Class is in 2013 totaal vernieuwd. Neemt u alvast een kijkje aan boord van de stijlvolle cabine. Op alle vluchten naar Paramaribo is de vernieuwde Business Class beschikbaar. Tevens zijn er stoelen met meer comfort in de Economy Class te reserveren. Tegen bijbetaling kunt u gebruik maken van de stoelen in de Economy Comfort-zone. Daarnaast is er keuze uit stoelen met meer beenruimte (bij de nooduitgang) en stoelen in een rij van twee. Suriname Holidays reserveert graag uw stoelnummers aan boord van de KLM. Bij boeking kunt u uw voorkeuren aan ons kenbaar maken.
Lees verder

surinam airways

Surinam Airways – Flying On Trusted Wings

De nationale carrier van Suriname, Surinam Airways, – ook wel SLM genoemd -, bestaat in 2012 50 jaar. De Surinaamse luchtvaartmaatschappij voert 6 x per week (dagelijks behalve op de maandag) een non-stop vlucht uit van Amsterdam naar Paramaribo en v.v. met een Airbus 340.
Ook bij Surinam Airways kunnen wij ruim voor vertrek uw stoelnummers aan boord reserveren. Daarnaast kunnen wij extra begeleiding bij aankomst en vertrek, speciale maaltijden tijdens de vlucht en bijzondere bagage voor u verzorgen.
Lees verder

Surinam Airways in de regio

Naast interncontinentale vluchten met Surinam Airways van/naar Amsterdam, zijn regionale bestemmingen eenvoudig te bereiken met deze luchtvaartmaatschappij. De SLM vliegt naar de volgende bestemmingen in de regio:

  • Curaçao
  • Aruba
  • Trinidad – Port of Spain
  • Guyana – Georgetown
  • Frans Guyana – Cayenne
  • Brazilië – Belém
  • Verenigde Staten – Miami

Vraag ons naar de mogelijkheden, vluchtschema’s en tarieven.