VOORBEREIDING

Hoe beter u zich verdiept in het land en voorbereidt op uw reis, hoe meer u kunt genieten van al het moois dat Suriname te bieden heeft.

Wij geven onze klanten veel nuttige informatie zodat u zorgeloos op vakantie gaat. Door onze persoonlijke ervaringen hebben wij voor u net die extra tips die uw vakantie tot een succes zullen maken.

Reisdocumenten
Voor Suriname hebben reizigers een geldig paspoort nodig wat bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig is. Daarnaast dient u een extra bijdrage te betalen om Suriname in te reizen voor toeristische doeleinden of familiebezoek. Gaat u voor werk of stage naar Suriname, gelden andere regels. Uitgebreide informatie vindt u op de website van het Consulaat van Suriname. Bij het bezitten van een niet-Nederlandse of een meervoudige nationaliteit is het raadzaam contact op te nemen met de betreffende ambassade of het Consulaat van Suriname. U bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het bezitten van de voor uw reis juiste reisdocumenten. U kunt hierover informatie krijgen bij het Consulaat of Ambassade van de landen van bestemming (of transitland). Ook is het uw eigen verantwoordelijkheid om na te gaan of deze informatie bij vertrek van de reis nog steeds actueel is. Let bij combinatiereizen op de verschillende regels van de te bezoeken landen. Lees meer over de benodigde reisdocumenten die u nodig heeft om Suriname binnen te reizen.

De juiste gegevens
Het is van groot belang dat de naam in het ticket exact overeen komt zoals vermeld in het paspoort. Zorg dat alle namen goed doorgegeven worden en controleer deze bij ontvangst van de bevestiging. Voor naamswijzigingen in reeds uitgegeven tickets worden kosten berekend door de luchtvaartmaatschappij die Suriname Holidays aan u moet doorbelasten. Tip: maak kopieën van de reisdocumenten!

Gezondheid
Voor een trip naar het binnenland dient u een goede gezondheid te hebben. Neem voor vertrek contact op met uw huisarts, GG & GD of tropenarts voor informatie over vaccinaties en malariatabletten. Bestudeer onze paklijst en tips over gezondheid in de tropen zorgvuldig voor u op reis gaat.
Lees verder over gezond en beschermd op reis naar Suriname.

aankomst pengel airport klm
Boottocht Commewijnerivier
suriname holidays anaula pty Noordennen

Verzekerd vakantieplezier
Het is aan te raden bij het boeken van de vakantie een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten en na te gaan of de ziektekostenverzekering in het land van bestemming voldoende dekking biedt. Voor reizen naar het binnenland van Suriname is een reisverzekering zelfs verplicht. Een annuleringsverzekering dekt naast de kosten bij annuleren voor vertrek ook de kosten bij afbreken van een reis vanwege familieomstandigheden of ziekte. Graag help ik u verder en zoek ik uit welke verzekering het beste aansluit op uw wensen.
Suriname Holidays werkt samen met: Lifecard-Travel-Assistance Gesellschaft für Reiseschutz mbH (LTA).

Wilt u een prijsopgave voor uw reis- of annuleringsverzekering klik dan hieronder op het logo voor een aanvraag via LTA  binnen vier stappen:

Meer reisgenot met betere voorbereiding
Hoe beter u zich verdiept in het land en voorbereidt op uw reis, hoe meer u kunt genieten van al het moois dat Suriname te bieden heeft. Door u van tevoren in te lezen bent u beter geïnformeerd en kunt u ook sneller begrip hebben voor situaties die anders zijn dan thuis. Hiermee vermijdt u tevens teleurstellingen voorkomen. Via Suriname Holidays ontvangt u niet alleen alle noodzakelijke en nuttige informatie maar ook een uitgebreide boekenlijst. Niet is zo prettig om u alvast in te kunnen lezen voordat u op vakantie gaat.

Specifieke wensen of extra aandacht
Ook als u behoefte heeft aan specifieke informatie voor uw persoonlijke situatie bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan u door mijn persoonlijke ervaringen van extra tips en nuttige adressen voorzien. Denkt u bijvoorbeeld om te gaan reizen met baby’s en kleine kinderen, wilt u op reis maar heeft u (of uw partner) een beperking of bent u op zoek naar specifieke plekken uit het verleden toen u in Suriname woonde? Neemt u dan persoonlijk contact met mij op zodat ik u verder kan helpen met de voorbereidingen op uw reis. Ik kan u verzekeren dat mijn extra tips uw vakantie tot een succes zullen maken!

Klik op de onderstaande onderwerpen voor uitgebreide informatie ter voorbereiding op uw Suriname reis: