HET LAND

Switi Sranan

Suriname is een uniek vakantieland. Iedereen die houdt van ongerepte jungle, interesse heeft in historie en graag kennis maakt met de vriendelijke bevolking zal het ongetwijfeld naar zijn zin hebben. Heerlijk eten en het tropische klimaat zullen bijdragen aan een onvergetelijke ontdekkingsreis door dit mooie land.

bloem plant
gebouw wachten

Multiculturele samenleving

De roots van de zeer diverse samenleving liggen verspreid over de gehele wereld. Deze verscheidenheid aan inwoners maakt Suriname tot een harmonieus multicultureel land. Iedere bevolkingsgroep houdt zijn eigen cultuur, geloof, tradities en eetgewoontes in ere. De mensen van Suriname heten u welkom!

Overweldigende natuur

Suriname is een land voor natuurliefhebbers. Het binnenland, zo’n 80% van het land, bestaat uit vrijwel ongerept tropisch regenwoud dat doorkruist wordt door wilde rivieren afgewisseld met imposante granieten bergtoppen. Het kustgebied biedt prachtige mangrovebossen, moerassen en modderbanken.

natuur rivier
huis palmen

Cultuur en Historie

Suriname heeft voor velen een nog vrij onbekende maar zeer boeiende geschiedenis. Voor iedereen die een reis maakt naar Suriname is het een aanrader zich te verdiepen in het verleden. Met de opgedane kennis zult u de vakantie veel intenser beleven.