ONZE REISVERSLAGEN TER INSPIRATIE

maratakka rivier

Positieve energie aan de Maratakka rivier

In juni 2022 was ik op bezoek in het Maratakka kampje bij de familie Kasidi. Wat een hartverwarmende mensen zijn dit. Ik wil graag dat andere mensen ook van hun gastvrijheid kunnen gaan genieten tijdens hun vakantie in Suriname.

Lees verder!

Boottocht Commewijnerivier

Suriname studiereis van PABO De Kempel

Jaarlijks organiseren we de studiereis naar Suriname voor de Hogeschool de Kempel. De PABO studenten reizen twee weken door het land en ontdekken de cultuur en brengen bezoeken aan lokale basisscholen.

Lees verder!

akira bigi pan suriname

Akira Overwater Resort – Bigi Pan

Het Natuurreservaat Bigi Pan in het Noord-Westen van Suriname, biedt een fantastische ervaring voor vogel- en natuurliefhebbers. Nu kunt u in de nieuw gebouwde accommodatie op het meer genieten van meer privacy in één van de comfortabele lodges.

Lees verder!

Paramaribo Suriname historische binnenstad

Open Monumentendag Paramaribo

Op de 2e of 3e zondag van november wordt jaarlijks de Open Monumentendag in Paramaribo georganiseerd. Op deze dag kunt u in de ochtend uren veel monumentale panden bezoeken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Lees verder!

kookworkshop suriname

Njan Switi

Samen met onze vertegenwoordigster breng ik de laatste ochtend nog een bezoek aan de centrale markt…

Lees verder!

phagwaparamaribo

Pasen in Danpaati

Ik voel me zo’n geluksvogel! Ik mag de Paasdagen gaan vieren in de Danpaati River Lodge in het ‘Boven Suriname gebied’….

Lees verder!

centrale markt Paramaribo

One love one color

Je leert een land natuurlijk pas echt goed kennen door er zelf vaak naartoe te gaan. Tenminste één keer per jaar gaan wij zelf op pad

Lees verder!