Onze reizen zijn georganiseerd met respect voor mens en natuur. Omdat wij ook graag iets terug doen steunen         wij diverse projecten.

U heeft garantie op uw geboekte reis bij Suriname Holidays. Wij zijn aangesloten bij de SGR, SGRZ en VvKr.


sgr-garantie-op-je-geboekte-vakantieGarantie op uw geboekte reis

SGR, SGRZ EN VvKR

U heeft garantie op uw geboekte reis bij Suriname Holidays. Wij zijn aangesloten bij de SGR, SGRZ en VvKr. Hieronder leest u verder wat dit voor u als consument betekent.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Suriname Holidays B.V. (K.v.K. 34 150 604) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via de website van SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

sgr garantie op je geboekte vakantie
SGRZ rgb e

SGRZ

Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk

Suriname Holidays BV (KvK nr. 34 150 604) is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. De SGRZ Garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
SGRZ is opgericht als garantiefonds voor reisondernemingen die actief zijn op de zakelijke markt. Ook reizen die wij organiseren voor scholen, instellingen en bedrijven vallen onder dekking van de SGRZ garantie.

VvKR

Kleinschalige reisorganisaties verenigd

Reisspecialisten hebben hun krachten gebundeld binnen VvKR, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Als ervaringsdeskundigen staan wij voor een persoonlijke benadering en zijn wij gericht op kleinschalig toerisme. U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties of weg van de gebaande paden. Wij onderscheiden ons door onze betrokkenheid en expertise.

Bij een reisorganisatie met VvKR lidmaatschap kunt u terecht voor een persoonlijk afgestemd reisadvies en een persoonlijke benadering. Tevens bieden wij als lid van VvKR  reisgarantie via de SGR op onze pakketreizen.

vvkr logo
Suriname Holidays Elke en Jan van den Bosch
brownsberg natuurpark groepsreis
fred pansa birdwatching suriname holidays