Boutique Hotel Peperpot

Verwennerij nabij Natuurpark Peperpot

Boutique Hotel Peperpot is te vinden op een van de oudste koffie- en cacaoplantages langs de Surinamerivier, grenzend aan de bosrand van Natuurpark Peperpot (WWF).
Met de fiets steekt u over met een van de bootjes bij de platte brug in hartje Paramaribo over de Suriname rivier. Daarna komt u in het district Commewijne en fietst u verder richting Peperpot (deels over een zandweg).  Uiteraard kan iedereen die niet van fietsen houdt ook gewoon met de auto naar Peperpot komen. In het boutique hotel verblijft u in een oase van rust op een steenworp afstand van de stad. U kunt overnachten in de gerestaureerde directeurswoning of in het cacao- en koffiehuis. De koloniale – en moderne tijd zijn stijlvol gecombineerd in de gastenkamers. Op het gehele complex is free WiFi aanwezig. U kunt relaxen op het terras bij het zwembad met speciaal magna water. Massage of andere ‘wellness’ behandelingen kunt u op afspraak inplannen. Binnenkort kunt u in de oude koffieloods terecht om fitness oefeningen te doen. In de omgeving kunt u prachtige wandeltochten maken of een bezoekje brengen aan onze buren in de kampong, eventueel onder begeleiding van een gids.
Op de veranda en in de voortuin van de historische directeurswoning is restaurant Pepre Patu gevestigd. Overdag kunt u hier terecht voor een kop fairtrade koffie, snacks en lokale gerechten. ‘s Avonds hebben wij verrassende internationale gerechten met een Surinaams tintje.

Reissoort:    ~icon_sleeping -icon_bird