AKIRA OVERWATER RESORT

Ontdek de schoonheid van Bigi Pan

Akira Overwater Resort is gebouwd op palen midden op het meer van Natuurreservaat Bigi Pan. Dit gebied is een fantastische omgeving voor iedereen die van natuur, vogels en rust houdt.

Deze sfeervolle accommodatie is geopend in 2019 en bestaat uit een 16-tal vrijstaande lodges, een restaurant en een lobby. De lodges zijn zeer ruim te noemen, met een oppervlakte van ca. 50m2. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over het meer en kunt u genieten van de zonsopkomst of -ondergang. Elke lodge is voorzien van een eigen douche (koud water) en toilet. De lodges zijn ingericht voor maximaal 3 personen.

Tijdens uw verblijf worden er dagelijks drie buffet maaltijden in het restaurant geserveerd. Daarnaast kunt u mee op diverse boottrips tegen het einde van de middag, vroeg in de ochtend en wanneer het donker is om vogels te kunnen bewonderen die in dit unieke gebied komen foerageren en hun vaste slaapplaats hebben. Met name steltlopers, waadvogels, roofvogels, uilen en spechten voelen zich thuis in deze voedselrijke omgeving.

 

Lodge met privacy voor de gasten

Uniek aan deze accommodatie ten opzichte van de andere overnachtingsmogelijkheden op het Bigi Pan meer is dat u hier verzekerd bent van privacy in uw eigen lodge, u 24 uur kunt beschikken over elektriciteit en een ventilator. Met een eigen sanitair in de lodge is Akira Overwater Resort ook de enige accommodatie.  De andere lodges op het Bigi Pan meer hebben aanzienlijk minder privacy te bieden. Daarnaast zijn er meestal beperkte watervoorzieningen aanwezig. Een gedeeld toilet en/of een was ruimte met een zg. mandi zijn de algemene standaard op de andere locaties.

 

Meer informatie over de omgeving

Lees verder over Bigi Pan

Foto impressie van onze klanten:

Onze gasten Archana en Pieter waren afgelopen maart te gast en maakten deze foto’s.

Open het Google Photo Album

Onze ervaring:

In november 2019 nam ik persoonlijk een kijkje bij het nieuw gebouwde resort.

Lees meer over de reiservaringen van Suzette in november 2019.

 

Suzette Eeltink