CURACAO ACCOMMODATIES

Kom tot rust op de witte stranden van Curaçao

Curacao witte stranden

Curaçao beleef het zelf!
Parelwitte stranden, een azuurblauwe zee, stralende zon, maar ook vrolijke mensen en swingende salsamuziek, dat zijn de perfecte ingrediënten voor een zorgeloze vakantie op Curaçao. Veel van mijn klanten maken een combinatie reis Suriname-Curaçao om na alle indrukken van Suriname uit te kunnen rusten en nog wat op eigen houtje te ontdekken. Wilt u geen combinatiereis maken maar alleen naar Curaçao dan kan ik dat uiteraard ook voor u regelen. Ik vertel u graag meer uit eigen ervaringen over de interessante mogelijkheden van het eiland. Neem contact op!

Geselecteerd op eigen ervaring
Ontdek de bijzondere, voornamelijk kleinschalige accommodaties die ik met zorg heb geselecteerd. Ik bied geen accommodaties op Curaçao aan die in de omgeving van de toeristische trekpleisters liggen zoals Mambo Beach en Jan Thielbaai. In St. Michiel en de nabij gelegen baai liggen een aantal van mijn favoriete adresjes: Mondi Lodge en Waterside Apartments. Maar heeft u wat meer behoefte aan levendigheid in de avonduren? Dan is Villa Tokara een uniek en aangenaam onderkomen midden in het historische deel van Willemstad.

landhuis curacao

Buiten de gebaande paden
Het eiland is rijk aan cultureel erfgoed. Bezoek bijvoorbeeld een of meerdere statige landhuizen die voor een deel zijn opengesteld voor publiek. Natuur- en vogelliefhebbers zullen de ongerepte natuur in het Christoffelpark interessant vinden. Hier kunt u prachtige wandelingen maken die variëren van 20 minuten tot 3 uur. In het Nationaal Park Shete Boka wat is gelegen aan de wilde noordkust van het eiland, is de woeste golfslag een waar spektakel. Dit natuurgeweld staat totaal in contrast met het rustig kabbelende water langs de witte zandstranden aan de andere kant van het eiland.

Start of eindig uw Suriname vakantie op Curaçao
Een reis naar Suriname is goed te combineren met een verblijf op Curaçao. Het is mogelijk om uw vakantie af te sluiten of te beginnen op Curaçao. Dan regel ik een combinatie vlucht met KLM richting Paramaribo en terug vanaf Curaçao of vice versa. De regionale vlucht tussen Paramaribo en Curaçao wordt dan uitgevoerd door Surinam Airways. Actieve reizigers die het eiland willen gaan ontdekken stuur ik op pad met een huurauto. Komt u om lekker van het strand te genieten dan kan ik een transfer naar uw accommodatie verzorgen.

Kijk gerust even verder
Benieuwd wat Curaçao verder zo’n bijzonder eiland maakt? Neem dan alvast een kijkje op mijn favoriete Caribische eiland!
Of droom weg bij het fotoalbum van mijn laatste bezoek aan Curaçao in 2017 waar ik ook meerdere blogs over heb geschreven.

STAAT UW KEUZE ER NIET BIJ?

Bel ons dan voor advies op maat.