WATERSIDE APARTMENTS - CURAÇAO
www.surinameholidays.nl_waterside curacao koncha studio seaview

Direct aan de Caraïbische zee…

Waterside Apartments Curaçao is nog steeds een van mijn favoriete kleinschalige accommodaties op Curaçao. Dit onderkomen is direct gelegen aan zee in de slangenbaai van Boca St. Michiel op Curaçao en is in 2023 volledig gerenoveerd. Deze accommodatie is ideaal voor iedereen die rust en ruimte zoekt buiten de toeristische gebieden op het eiland. Daarnaast is Boca St. Michiel ideaal gelegen ten opzichte van Willemstad en de Westpunt. Vanuit het huis is er direct toegang tot een klein lokaal strand waar u verkoeling in de zee kunt vinden.

  • kleinschalig onderkomen
  • sfeervol en modern
  • persoonlijk contact
  • zeezicht
  • directe toegang tot het strand

Accommodaties

Er zijn vier 2-slaapkamerappartementen voor vier tot vijf personen op de begane grond beschikbaar. Drie appartementen hebben frontaal zeezicht vanaf het grote terras die aan elkaar verbonden zijn. Het vierde appartement heeft geen zeezicht maar wel meer privacy en een zonnige tuin aan de zijkant van de villa. De twee studio’s zijn gelegen op de 1e etage en hebben respectievelijk frontaal en zijaanzicht op zee. Reist u met zes personen? Dan zal het penthouse een perfect onderkomen voor u kunnen zijn. 

Faciliteiten
Volledig ingerichte appartementen en studio’s voorzien incl. beddengoed en handdoeken, airco, buitenmeubels, ligbedden, parasols, privé parkeerplaats, wifi, tv, wasgelegenheid. 

Extra service
Duiktrips en -uitrusting zijn bij de beheerders van Waterside te regelen. Ook zijn er mogelijkheden om bij aankomst een boodschappenpakket te laten verzorgen en wordt u persoonlijk van de luchthaven opgehaald. Wel is het aan te raden om een  auto te huren zodra u bij deze accommodatie overnacht. Er zijn diverse type auto’s in de verhuur via het beheer van Waterside.