VILLA TOKARA / WILLEMSTAD - CURAÇAO

Monumentale klasse op Curaçao

Wij hebben een zeer stijlvolle accommodatie in hartje Willemstad voor u gevonden: Villa Tokara Boutique Hotel Curaçao! Het opvallende roodkleurige monumentale pand aan de rand van de levendige wijk Pietermaai is een lust voor het oog. Villa Tokara heeft vijf ruime gastenkamers. Alle kamers variëren qua indeling en afmeting en zijn ieder in een eigen stijl ingericht. Tijdens uw verblijf in Villa Tokara kunt gebruik maken van het zwembad en het zonnedek op het terrein. In de comfortabele huiskamer is het heerlijk toeven met boeken en magazines uit de bibliotheek onder genot van gratis Nespresso koffie, thee en water. Het ontbijt wordt in overleg voor u verzorgd.

U bent te gast bij Arriën, zijn vrouw Maike en hun drie zoontjes. Zij wonen al meer dan 12 jaar op Curaçao en runnen sinds vorig jaar het boutique hotel Villa Boutique Hotel Curaçao. Zelf wonen ze in de voormalige dienstwoning op de achterzijde van het terrein. De familie zal ervoor zorgen dat Villa Tokara voelt als thuis. Arriën en zijn gezin respecteren uw privacy en staan altijd voor u klaar indien nodig. Omdat zij al zo lang op het eiland wonen, hebben ze volop tips zodat u optimaal van Curaçao kunt genieten.

Villa Tokara Tokara Boutique Hotel Curaçao ligt op loopafstand van het sfeervolle Pietermaai district, overdag zijn Punda en Otrabanda ook lopend bereikbaar. Bij het Avila hotel, wat precies tegenover Villa Tokara is gelegen, kunt u gebruik maken van de faciliteiten op het privé strand (tegen betaling). In de directe omgeving zijn diverse aantrekkelijke restaurants te vinden die goed bekend staan.

reissoort: ~icon_sleeping

Lees wat onze klanten ervan vonden: