KLM informatie

Reizen met KLM naar Paramaribo

Elektronisch ticket

Tegenwoordig ontvangt u van elke luchtvaartmaatschappij een zg. elektronisch ticket. Een van de grote voordelen van deze moderne manier van reizen is dat u uw tickets nooit meer kunt verliezen, ze zijn veilig opgeborgen in de computer van de maatschappij. Met uw elektronische ticket kunt u vanaf 30 uur voor vertrek via de site van KLM inchecken op de vlucht.

Bagage

Voor de vluchten met KLM zijn voorwaarden gesteld aan het meenemen van (hand) bagage. Hoeveel, hoe zwaar en welke afmetingen zijn toegestaan vindt u terug op de site van KLM.

Economy Comfort-zone

KLM biedt voor passagiers in de Economy Class tegen bijbetaling stoelen met extra comfort in de Economy Comfort-zone. Deze zone is te vinden in het voorste gedeelte van de Economy Class. De stoelen hebben ongeveer tien centimeter meer beenruimte en de stoelen kunnen verder naar achteren. Ook stoelen met meer beenruimte bij de nooduitgangen zijn tegenwoordig alleen nog tegen een bijbetaling te reserveren.
Wij kunnen u altijd adviseren over de exacte verschillen en voordelen. Daarnaast kunnen wij deze extra service voor u verzorgen.