OP MAAT REIZEN

Individueel of groepsreis

Suriname is een veelzijdig land. Door de uiteenlopende wensen van onze klanten en onze flexibiliteit zijn wij in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een gespecialiseerd reisadviesbureau in reizen naar Suriname. Wilt u Suriname ontdekken met uw partner, gezin of liever alleen, wij helpen u graag verder. Ook voor reizen met grotere gezelschappen tot zo’n 40 personen kunt u ons benaderen.

Wilt u weten wat er zoal mogelijk is, neemt u dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak met ons.

jungle suriname

Vogelaars, natuurliefhebbers en sportvissers

Suriname bestaat voor meer dan 80% uit tropisch Amazone regenwoud wat voor een groot gedeelte geheel onbewoond is. Daarnaast is de wilde kustlijn begroeid met ondoordringbare mangroven en zijn er talloze moerassen en zwampen te vinden. Suriname is daarom een walhalla voor vogelaars, sportvissers en natuurfotografen. Wij helpen u de juiste plekken te vinden als u op zoek bent naar een onvergetelijke vogelreis of wanneer u een echte grote vis wilt vangen!

rivier vis suriname

Suriname reizen met kinderen

Door onze eigen ervaring kunnen wij u goed advies geven over reizen met kinderen naar Suriname en de Antillen. Heeft u interesse? Maak een afspraak bij ons op kantoor. Uw kinderen zijn ook van harte welkom, we hebben tal van kinderboeken en DVD’s over Suriname zodat ze zich kunnen vermaken. Sinds januari 2013 hebben wij in Artis een tweevingerige luiaard geadopteerd. Wij steunen met onze adoptie de dierentuin in Amsterdam. Heeft u zin in een dagje Artis met uw kinderen en wilt u alvast kennis maken met tal van Surinaamse dieren die u straks wellicht tijdens uw Suriname reis gaat ontmoeten, vraag ons dan naar de toegangskaarten tegen een gereduceerd tarief. Lees meer over ons adoptiedier; de luiaard.

suriname rivier boottocht