Een reis door Suriname is een reis om de wereld in 1 land. Uw Suriname reis omvat de Amazone jungle, de historie, de verschillende culturen en dat met het gemak van de Nederlandse taal. Een reis door Suriname biedt u ongerepte natuur, onmetelijke jungle en het verleden van de Nederlandse plantages.

Bekijk ons aanbod van tours en hotels:

Suriname Holidays is de beste keuze voor een individuele reis door Suriname.

Wij zijn zeer ervaren en adviseren vakkundig voor de beste Suriname reis. Als geen ander kennen wij Suriname door onze zeer regelmatige bezoeken die ervoor zorgen dat uw reis door Suriname een succes gaat worden.

Een reis door Suriname biedt naast deze elementen ook de keuken van Suriname die uw reis compleet zal maken. Suriname Holidays is al jaren een gewaardeerde partner voor een reis naar Suriname en werkt voor een geslaagde reis samen met gerenommeerde bedrijven in Suriname.

Jarenlange ervaring

Wij bieden een geselecteerd aanbod aan trips en tours die varieren van eenvoudige guesthouses en hotels in Paramaribo tot zeer comfortabele jungle resorts in het binnenland. De hoofdstad van Suriname waar uw rondreis begint biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties. Wij hebben alle aangeboden accommodaties persoonlijk bezocht zodat wij een op maat reisvoorstel kunnen samenstellen.

Cultureel historisch tintje

Uw Suriname vakantie gaat pas echt van start als u per fiets of georganiseerd de plantages (bijvoorbeeld Frederiksdorp) van Suriname bezoekt die uw vakantie een cultureel historisch tintje geven. Verder weg in Suriname liggen de voormalige rijstvelden van Nickerie en het unieke vogelreservaat: Bigi Pan, voor de Suriname vakantie van vogelliefhebbers.

Een echte Amazone belevenis

Natuurpark Brownsberg was voorheen de nummer 1 spot voor een Suriname vakantie. Inmiddels zijn er vele nieuwe kleinschalige resorts en jungle verblijven die van uw Suriname vakantie een echte Amazone belevenis maken. Maak wandelingen in de jungle, spot de dieren en geniet van een vaartocht met een korjaal. Met onze losse bouwstenen, binnenlandse accommodaties en jungle tours, kunt u uw eigen vakantie op maat samenstellen. Wij adviseren graag u om tot een volledig geslaagde Suriname vakantie te komen.

we kennen ze allemaal

Aan het einde van uw rondreis kunt u genieten van een luxe resort aan de Suriname rivier of u kunt ervoor kiezen om aan het einde van uw vakantie in Suriname te gaan genieten van een strandverblijf op Curaçao. Ook daar kent Suriname Holidays inmiddels de weg en kan u adviseren voor het juiste verblijf. Kleinschalige accommodaties of luxueuze resorts…. we kennen ze allemaal.

Suriname Holidays: voor een geslaagde reis door Suriname !