PALULU CAMPING

Kleinschalig eco verblijf in de savanna jungle

Het savanna gebied achter het vliegveld van Zanderij heeft nog veel goed bewaarde geheimen waaronder deze prachtige plek. Een paar dagen verblijf op Palulu is een combinatie van heerlijk uitrusten en wandelen door de bijzondere natuur van deze omgeving. Voor de echte sportievelingen die van een uitdaging houden, regelen wij inspannende MTB dagtochten vanaf Palulu (niet bij de prijs inbegrepen).

Camping Palulu is gelegen nabij de oude plantage Berlijn. De kreek die bij de camping hoort is een heerlijke plek om op te frissen in het koele zg. cola water waar deze omgeving om bekend staat. Overnachten op de camping kan in hangmatten of stretchers, beiden voorzien van klamboes (voor kinderen kunnen we ook tentjes regelen). Uw kampje wordt geïnstalleerd onder open hutten, waarvan de bouwers zich hebben laten inspireren door de indianenhutten. De hutten zijn vervaardigd met bouwmaterialen uit het bos. Zo blijft u ook tijdens een tropische regenbui lekker droog.
De gedeelde sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd, voorzien van douches, toiletten en wastafels. In de keuken worden de heerlijkste maaltijden klaargemaakt voor de gasten, vaak met fruit en/of groente uit de omgeving. Regelmatig wordt er ‘s avonds een sfeervol kampvuur gemaakt. Deze plek is tevens een ideale uitvalsbasis voor trips richting het savannegebied, Brownsberg en het Bovensurinamegebied.

Het Palulu team bestaat uit:

Donovan, geboren en getogen Surinamer. Hij functioneert als gastheer, kok, gids, tuinman, marketing manager, product ontwikkelaar, chauffeur, etc.
Iris, geëmigreerd naar Suriname in 2002, gastvrouw, financieel manager, reserveringen, marketing manager, planning & ontwikkeling, etc.
Herman, de vader van Donovan en oud-militair, hij heeft in het gebied rond Palulu als soldaat getraind en heeft een adviserende rol.
Paul, de vader van Iris, is geëmigreerd naar Suriname om zijn dochter te helpen. Paul is het creatieve brein achter bepaalde bouwwerken, kunstwerken en al het moois op Palulu.

In 2015 is het team uitgebreid met de tweeling Micha en Max, de kinderen van Iris en Donovan.

Praktische informatie

VertrekdagenOp aanvraag
Aantal dagen3
Minimaal aantal personen2
Prijs v.a.€179,00
VervoerTransfer enkele reis.
AccommodatieHangmat of stretcher naar keuze.
VerzorgingVolledig verzorgd
ProgrammaInbegrepen

Reissoort:  kindvriendelijk  -icon_tent  binnenlandse cultuur  -icon_hiking  natuur  relaxen

Lees wat onze klanten ervan vonden: