ONZE LOKALE VERTEGENWOORDSTER IN PARAMARIBO

Optimale begeleiding tijdens uw reis

Tijdens uw vakantie in Suriname is Dronica Debi Tewari ter plaatse aanwezig. Ze biedt ondersteuning waar nodig en ze is op de hoogte van uw reisprogramma. Up-to-date ophaalinformatie en evt. last minute wijzigen voor uw reis worden aan haar doorgegeven zodat u ter plaatse op de hoogte wordt gehouden door één centraal contactpunt.
Dronica zal de dag na aankomst persoonlijk met u kennis komen maken in uw accommodatie. Tijdens deze kennismaking geeft ze u de Suriname Holidays goody bag. Tevens zal ze nuttige informatie en tips geven om tijdens uw vakantie in Suriname optimaal te kunnen genieten.

Dronica Debi Tewari

Dronica

Mijn opleiding Bosbouw Toerisme aan het Natuur Technisch Instituut en mijn HBO opleiding, Biologie, hebben veel bijgedragen aan de interesse voor de Toerisme sector. Het is mijn passie om te socialiseren met gasten en te vertellen over mijn mooie land, Suriname! Planten en dieren zijn voor mij niet weg te denken. Vanaf schooltijd heb ik vaak reisjes georganiseerd en heb enorm veel geleerd over de natuur. Iedere bezoek is de moeite waard! Suriname heeft heel veel moois te bieden. Lekker eten, de verschillende culturen die gezellig en in vrede met elkaar kunnen leven en natuurlijk de Amazone Jungle met prachtige sula’s (stroomversnellingen). Oops! Ik was al in het binnenland van Suriname!
Ik werkte van 2012-2014 en van 2017-2019 bij Suriname Tour Agent. Tussentijds heb ik mijn studie afgerond. Per 1 januari 2020 start ik met mijn eigen bedrijf Impressive Suriname.

Tijdens uw verblijf in Suriname kom ik de dag na aankomst bij u langs op de locatie waar u logeert. Samen bespreken we uw reisprogramma en geef ik u tips en extra informatie door over bv.  ophaaltijden.
Gedurende uw vakantie kunt u bij onduidelijkheden/ vragen altijd contact met me opnemen.

Veel plezier in Suriname!

Dronica