Sutopia Appartementen

Met een tikje extra persoonlijke aandacht

Deze unieke locatie Sutopia Appartementen aan de Suriname rivier vond ik tijdens ons bezoek aan Suriname 2017. We hadden meteen een klik met de sympathieke beheerders Marcel en Jenny en hun hond Fidel. Vanaf Sutopia kunt u het Commewijne district op eigen houtje per huurfiets verkennen. Plantage Peperpot en het natuurpad van WWF liggen om de hoek.

Nieuwe beheerders
Sinds deze zomer zijn er nieuwe beheerders op Sutopia gestart. Dick en Lieke heten u van harte welkom. Ze kunnen nachttours organiseren door het natuurpark. Dick is zelf een ervaren natuurgids. Met hem kunt tijdens zo’n nachttocht veel van de dieren die in het park leven tegenkomen.

Faciliteiten
Op de locatie kunt u gebruik maken van het (kleine) zwembad en relaxen in de overdekte hut aan de rivier. De appartementen zijn circa 45-50 m2 en voorzien van een groot terras, woonkamer, slaapkamer en douche/toilet. Alle appartementen zijn compleet nieuw ingericht en van alle gemakken voorzien. Denk aan airco, warm water, wifi, keuken en een lekker bed. Op het terrein staan veel verschillende fruitbomen. Een ‘doe-het-zelf ontbijt’ staat voor u klaar in de koelkast van uw appartementen en voor de lunch en avond kunt u eventueel gebruik maken van de maaltijdservice.

reissoort:  -icon_bird