SARAMACASA3 - PEPERHOL

Ongekende rust in het district Saramacca

Peperhol is een klein plaatsje in het kustdistrict Saramacca. Het district Saramacca staat bekend om de (klein)landbouw en veeteelt. Het lijkt af en toe of de tijd hier stil staat. Saramacasa3 is gelegen aan een zijweg van de Oost-Westverbinding.

Accommodatie
Op een ruim terrein van 1,3 hectare staan een hoofdgebouw met twee 2-persoons slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten. Het hoofdgebouw heeft een ruim woonterras aan zowel de voor- als achterzijde.  Daarnaast zijn er vier aparte 2-persoons cabana’s op het terrein gebouwd. De cabana’s hebben een eigen veranda en delen een buitendouche en toilet.

Faciliteiten
Als gast kunt u gebruik maken van het zwembad, sauna en de mini-gym en er is Wifi beschikbaar. Op het ruimtelijke terrein zijn diverse schaduwrijke plekken gecreëerd en prieeltjes gebouwd waar u kunt relaxen. Daarnaast staat het perceel vol met tropische fruitbomen die voor de nodige schaduw zorgen. In de buitenkeuken kunt u zelf maaltijden klaarmaken. Tevens is het mogelijk om bij plaatselijke warungs eten af te halen of te bestellen.

Sympathieke beheerders
De eigenaars van dit sfeervolle onderkomen wonen naast het perceel zodat u altijd bij hen terecht kunt voor tips en met vragen. Ik sta in nauw in contact met dit sympathieke echtpaar dus mocht u speciale wensen of verzoeken hebben voor uw verblijf, kunt u altijd contact opnemen.

Self-Drive
Peperhol is vanwege de afgelegen ligging een ideale locatie voor self-drive-tours. Met een huurauto rijdt u op uw gemak vanaf Paramaribo naar Saramacca. Op deze manier bent u mobiel en kunt u vanaf deze plek uitstapjes maken naar Groningen en de luiaardenopvang. Verder gelegen plekken zoals Coronie of Nickerie zijn ook te berijden.

Tussenstop om te relaxen
Wilt u liever niet zelf rijden in Suriname? Dan kan ik deze accommodatie ook voor u inplannen als (meerdaagse) tussenstop onderweg naar bijvoorbeeld Bigi Pan of Nieuw Nickerie. Dan zorg ik dat u wordt gebracht en gehaald vanaf deze locatie door de doorreis naar uw volgende trip of onderkomen.

U kunt hier heerlijk op adem komen, genieten van de prachtige natuur, languit in de hangmat met een boekje of afkoelen in het zwembad. Na een verblijf op deze paradijselijke plek voelt u zich herboren!

Reissoort: ~icon_sleeping