VILLA FAMIRI
gastenkamer villa famiri

Hier wordt u deel van de Famiri familie en helpt de vriendelijke staff u waar nodig. Deze accommodatie is de perfecte uitvalsbasis voor uw Suriname reis, met name als u behoefte heeft aan een kleinschalig, persoonlijk en comfortabel onderkomen in Paramaribo.

Villa Famiri (Surinaams voor familie) is een kleinschalig en sfeervolle accommodatie. De woning deed ooit dienst als ministerswoning. Daarna is het huis langere tijd geëxploiteerd als guesthouse. In 2021 is het pand door de nieuwe eigenaar geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Het is omgetoverd tot een heerlijk onderkomen waar u tot rust kunt komen na een bezoek aan de drukke binnenstad van Paramaribo. De ligging in de relatief rustige, sfeervolle wijk Rainville is gunstig ten opzichte van het winkel- en uitgaanscentrum.

Kenmerken

  • kleinschalig
  • gerenoveerde, comfortabele kamers
  • persoonlijk contact
  • schaduwrijke tuin
  • zwembad
  • rustige omgeving

Accommodaties

Villa Famiri beschikt over negen comfortabele gastenkamers voor 1 tot drie personen. De kamers variëren van afmeting en zijn smaakvol ingericht. Op elke kamer is een eigen douche/toilet, een kluisje, koelkast en airco te vinden. Een aantal kamers in het huis hebben een balkon.

Faciliteiten
In de schaduwrijke tuin is een zwembad gebouwd. Het zonneterras is ingericht met ligbedden en een overdekte gazebo.
De sfeervolle lounge is de ideale plek om bij te komen of u kunt wegkruipen met een boek in een van de cocoonschommels

Verwenontbijt
 ‘s Ochtends wordt er een ontbijt geserveerd met verschillende broodsoorten, hartig/zoet beleg, yoghurt, lokaal fruit, koffie en thee.

Extra service
Er is wifi aanwezig in uw kamer en in de algemene ruimtes. Tegen betaling kunt u uw kleding laten wassen en is er mogelijkheid om uw bagage op te slaan zodra u voor een meerdaagse tocht op pad gaat.