LITTLE PARADISE

Een paradijsje in Domburg

Locatie
Little Paradise is een kleinschalige accommodatie met een bosachtige tropische tuin van 10.000 m2 te midden in de tropische natuur waar veel vogels, vlinders en luiaards bijna dagelijks in het wild gezien worden. Deze prachtige locatie in Domburg ligt op relatief korte afstand van Paramaribo en de internationale luchthaven.

Little Paradise wordt beheerd door Neeta en Erik met hun gezin. Zij kennen het land als de besten en hebben altijd oor voor uw persoonlijke wensen. Little paradise beschikt over een vrijstaande Country Cottage. Dit vakantiehuisje heeft een kleine keuken, eigen sanitaire voorzieningen en balkon en is geschikt voor een gezin van 4-5 personen. Het hoofdgebouw heeft ruime kamers met een ruim balkon met hangmat en een zitje met uitzicht op het groen.

Little Paradise is zeer geschikt voor mensen die kunnen genieten van natuurgeluiden, rust en, ‘s avonds bij onbewolkt weer, een sterrenhemel, door nauwelijks lichtvervuiling vanuit de omgeving.

Er is op het terrein ruimte voor het parkeren van een auto en er is gratis WiFi bij de receptie en het hoofdgebouw.

Domburg
Little Paradise ligt in Domburg in het district Wanica. De bevolking van Domburg is grotendeels van Javaanse komaf en heeft een gezellig dorpspleintje aan de Surinamerivier met Javaanse eethuisjes en een kleine markt die vooral op de zondag authentieke Javaanse gerechten aanbiedt. Het is ook de plek die zeezeilers hebben ontdekt om het Caribische Huricane seizoen te ontvluchten en zorgeloos voor anker te gaan bij de River-Breeze lounge aan de Surinamerivier. Vanuit het dorpspleintje kun je ook met een traditionele tentboot naar de voormalige plantage Laarwijk aan de overzijde, waar de huidige bewoners nu diverse citrus soorten verbouwen. In Domburg zijn er naast de diverse Javaanse eethuisjes (warungs) ook een roti shop en snackbar en diverse  supermarkten, voor wanneer u zelf wilt koken. Langs de weg koopt u vers fruit bij een van de kleine fruitstalletjes.

Activiteiten
Op het terrein ligt er een heerlijk zwembad met self service bar en gezellige lounge met een cabana die het ontspannen en onthaasten ongemerkt op gang brengen. Daarnaast heeft Little Paradise enkele fietsen te huur maar er kan ook een eenvoudige huurauto ter plekke bezorgd worden. Zowel met de fiets als de auto kunt u vanuit Domburg diverse leuke plekken in de omgeving bezoeken, zoals ParabelloSantigron en Houttuyn Wellness River Resort

reissoort:  ~icon_sleeping