LINDE'S LUST - SARAMACCA

Kon esi baka – kom snel terug

Rust, ruimte en gastvrijheid in Saramacca

Op nog geen uur rijden ten westen van Paramaribo, in het district Saramacca, bevindt zich Landgoed Linde’s Lust, een zelfvoorzienende bed & breakfast. Er zijn in totaal zeven 2-persoonsgastenkamers, verdeeld over twee etages. De kamers hebben allemaal een eigen wastafel en delen de toiletten en de douche met de andere kamers op de etage.

Op het prachtige begroeide terrein groeien allerlei soorten citrus bomen zoals lemmetje, pompelmoes, citroen en sinaasappel. Als gast kunt u genieten van de overweldigende natuur, maar het is vooral de rust en de gastvrijheid waarom u naar Saramacca moet komen. Weg uit de drukte van Paramaribo doet u nieuwe energie op. ‘s Ochtends wordt u verwend met een uitgebreid ontbijt met vers gebakken brood en zoveel mogelijk producten van het eigen land (jams, eieren, gevogelte, fruit, groenten en aardvruchten). Er zijn diverse mogelijkheden voor ontspanning en uitstapjes onder begeleiding of op eigen gelegenheid.

U bent te gast bij Waldie en Linde Breeveld-Braber, een Surinaams Nederlands echtpaar. Zij genieten van het goede van Suriname en proberen extra waarde toe te voegen aan de omgeving en willen dit prachtigs graag met u delen.

Extra Faciliteiten:

Hangmatten in en rond het huis
Internet met wifi * kantoor faciliteiten beschikbaar
220 en 110 voltage op elke verdieping en kamer
Eten samen met de familie of keuze uit 3-gangen menu
Kleine bibliotheek aanwezig
Fietsen in de omgeving
Sterrenkijkers

Diverse workshops (vooraf reserveren):

Koken met producten van het land, zelf jam maken
Recycling art
Keltisch labyrinth
Begeleide visualisatie voor zelf ontplooiing

Uitstapjes in de omgeving (vooraf reserveren gewenst):

Coronie
Groningen en Misgunst
Creola en Uitkijk (varen met sluiswachter op de rivier naar Maho of Santigron)

Reissoort:    ~icon_sleeping