KRASNAPOLSKY

Middenin het winkelcentrum van Paramaribo

Het centraal gelegen bekende vier-sterren hotel Krasnapolsky ligt in het levendige commerciële centrum van Paramaribo. In een straal van enkele honderden meters liggen alle belangrijke winkelstraten. Krasnapolsky richt zich zowel op de zakelijke reiziger als de vakantieganger. De 84 geheel vernieuwde kamers zijn verdeeld over 6 verdiepingen en bereikbaar met 3 liften. De kamers zijn allen voorzien van een eigen badkamer, airconditioning, televisie, telefoon, kluisje, een koelkast en internet faciliteiten.

De kamers beschikken over een klein balkon met uitzicht over de stad of over het zwembad. Het zwembad bevindt zich op de derde etage, de sauna en jacuzzi zijn vernieuwd. Op het terras van Krasnapolsky kunt u genieten van een lekkere cocktail. Vaak worden hier ook speciale avonden georganiseerd met live entertainment. Het Cabana-39 restaurant serveert internationale gerechten. Het hotel biedt verder alle faciliteiten voor de zakenreiziger, laundry service, room service en picknick-box service.
In de ruime lobby van Krasnapolsky treft u verder diverse winkeltjes, een grand-café en het fast-food restaurant Popey’s aan. Rituals Coffee House biedt een ruime keuze aan koffie, smoothies en zoete en hartige versnaperingen.

reissoort: ~icon_sleeping

Lees wat onze klanten ervan vonden: