HOTEL DE PLANTAGE

Relaxen in het Commewijne district

Hotel De Plantage ligt in het Commewijne district, vlakbij Tamanredjo, aan een zijweg van de Oost-West verbinding. In de koloniale tijd waren in deze streek plantages gevestigd waar cacao, suikerriet, koffie en katoen werden verbouwd. De Plantage ligt op het grondgebied van de voormalige plantage Montpellier, waar voornamelijk cacao werd verbouwd. U kunt tijdens een wandeling door het bos nog her en der verwilderde cacaobomen zien staan.

Faciliteiten
Er zijn zes 2-persoonshuisjes en een 4-persoonshuis. De huisjes hebben een aparte slaapkamer, een zitkamer en eigen badkamer. Voor elk huisje is een terrasje met een zitje te vinden. Er is een zwembad en een speeltuin voor de kleintjes. In het omringende bos zijn wandelpaden uitgezet. Daarnaast kunt u heerlijk relaxen in de hangmatten.

Het restaurant
Het restaurant van Hotel De Plantage biedt rondom uitzicht over het gehele terrein. Hier bent u elke ochtend tussen 08.30 en 10.00 uur welkom voor een ontbijtbuffet. Tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u genieten van een lichte lunch en vanaf 18.30 uur kunt u dineren. Alle gerechten zijn internationaal georiënteerd, maar zoveel als mogelijk bereid met Surinaamse producten.

reissoort:  -icon_bird 

Lees wat onze klanten ervan vonden: