GUESTHOUSE AMICE

Sfeervol en betaalbaar onderkomen

guesthouse amice welkom

Guesthouse Amice is een gezellig, kleinschalig guesthouse met een huiselijke sfeer. Het onderkomen ligt in de rustige wijk Zorg & Hoop, net iets verder buiten het drukke centrum van Paramaribo, tussen de Dr. S. Redmondstraat en de Verlengde Gemenelandseweg. De Gravenberchstraat waar het guesthouse op nummer 5 is gevestigd, loopt door in de Johannes Mungrastraat waar in de loop van de tijd veel eettentjes zijn geopend. dus zelfs voor een lekker hapje eten hoeft u niet helemaal naar het centrum te rijden. Het guesthouse is al meer dan 25 jaar in handen van dezelfde familie, hier vindt u een betrouwbaar en veilig onderkomen in de stad voor een aantrekkelijke prijs.

KENMERKEN

  • persoonlijk en kleinschalig
  • betaalbaar
  • rustige ligging
  • zwembad
  • veilig en betrouwbaar

ACCOMMODATIES

Guesthouse Amice heeft tien 2-persoonskamers die ook als 1-persoonskamer kunnen worden gebruikt. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van airco, plafondventilator, douche met warm en koud water, toilet, telefoon, gratis draadloos internet en een flatscreen tv. Op de kamers is tevens een waterkoker aanwezig waardoor u zelf koffie en thee kunt zetten. Sommige kamers zijn voorzien van een ruim balkon, deze kamers zijn met een kleine toeslag te reserveren.

Faciliteiten
Elke ochtend wordt er een gevarieerd ontbijt geserveerd. Buiten is een terras met zitjes aanwezig. In de achtertuin staan ook terrasstoelen en kunt u verkoeling vinden in het zwembad.

Overige services
Bij guesthouse Amice kunt u gebruik maken van de was-, droog- en strijkservice. Dit is ideaal als u meerdere trips naar het binnenland maakt. Ook heeft de mogelijkheid om in euro’s, USD of SRD te betalen en kunt u waardevolle dingen laten opbergen in de kluis. Ze helpen graag als u op zoek bent naar een taxi. Daarnaast is er in de avonduren bewaking aanwezig in het pand. Komt u met een huurauto? Dan kunt u de auto voor het guesthouse parkeren.