DOWNTOWN OASIS

Groene oase in hartje Paramaribo

Downtown Oasis is een van onze favoriete onderkomens in het centrum van Paramaribo. Door de grote tuin en de ruimte om het gebouw heen is het niet voor te stellen dat u midden in het historische centrum van stad verblijft. Het gebouw is het afgelopen jaar grondig gerenoveerd.

Het guesthouse en appartementencomplex biedt 4 ruime gastenkamers op de bovenverdieping van het hoofdgebouw. Twee appartementen zijn te vinden op de begane grond van het pand. In de tuin zijn nog twee appartementen naast elkaar gelegen. Verder is er een overdekt prieel met hangmatten in de tuin en een zwembad te vinden. Ook is er plaats om auto’s te parkeren op de parkeerplaats naast de tuin bij de ingang.

Alle kamers en appartementen zijn fris van inrichting, voorzien van een comfortabele badkamer met wastafel, toilet en douche (warm/koud water), airco, televisie, kluis en koelkast. De appartementen zijn gericht met een volledig ingerichte keuken. Uw verblijf is exclusief ontbijt. Gasten die in de kamers verblijven kunnen gebruik maken van de openbare ruimtes op de bovenetage; de keuken, de woonkamer en het balkon. Ook ideaal voor een grotere groep om de gehele bovenetage te huren. Wireless internet is beschikbaar voor alle gasten. Bij de receptie kunt u o.a. wasmachine munten kopen en boarding passen laten uitprinten. Mocht u op trip naar het binnenland gaan kunt u tegen een kleine vergoeding badhanddoeken lenen. Verblijf is mogelijk vanaf 4 dagen.

Reissoort: ~icon_sleeping

Lees wat onze klanten ervan vonden: