DANPAATI RIVER LODGE
o

Danpaati River Lodge is prachtig gelegen in het ongerepte Amazone regenwoud op een eiland nabij het Saramaccaanse dorpje Dan. Geniet van de schoonheid van deze betoverende omgeving en laat u verwennen door de vriendelijke gastvrije crew op het eiland.

Highlights

  • Sfeervolle locatie
  • Marron cultuur
  • Prachtige zandbanken bij laag water
  • Indrukwekkende stroomversnellingen

Reisinformatie

Danpaati River Lodge is gelegen op een eiland midden in de Bovensurinamerivier, nabij het Saramaccaanse dorpje Dan. De sfeervolle lodges zijn geïnspireerd op de lokale hutten van de bewoners uit de omgeving. Ze zijn eenvoudig ingericht en voorzien van een eigen douche en toilet. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar de maaltijden worden geserveerd. Ook bevindt zich hier een bar/lounge gedeelte.

U kunt hier heerlijk ontspannen bij het zwembad, prachtig gelegen tussen de tropische vegetatie op het eiland. Het yoga-en meditatiedek nodigt een ieder uit om mentaal tot rust te komen.

vertrekdagenzondag, maandag, woensdag en vrijdag
aantal dagen3, 4 of 5 dagen
min. aantal personen2
vervoerbus en boot
Accommodatie2-, 3- en 5- persoonscabana’s
Voorzieningen, faciliteiten en activiteitenverzorgd

.

Programma

Tijdens uw verblijf op Danpaati is er een volledig programma vol afwisselende activiteiten. Inbegrepen bij de prijs zijn een boswandeling, een bezoek aan het nabijgelegen marrondorp Dan en een nachtelijke boottocht. Extra uitstapjes en excursies zijn ter plaatse tegen bijbetaling te organiseren.

Accommodatie

2 tot 5-persoonslodges voorzien van bedden met klamboes, eigen sanitaire voorzieningen (koud water) en een veranda met uitzicht op het bos of de rivier

Voorzieningen, faciliteiten en activiteiten

  • Zwembad met zonneterras
  • Strandje (bij laag water)
  • Yoga