BOITI BED & BREAKFAST

Te gast bij Joan op boiti

boiti bed & breakfast

Boiti Bed & Breakfast is een perfect onderkomen als u op zoek bent naar rust in een groene omgeving. Het onderkomen is in 2022 gebouwd en landelijk gelegen net buiten Lelydorp in het plaatsje Reeberg. Een ideale uitvalsbasis voor als u buiten Paramaribo wilt overnachten, zelfstandig uw dagen wilt indelen met bijvoorbeeld bezoekjes aan de familie of bezienswaardigheden in de omgeving wilt bezoeken.

Kenmerken

  • rust
  • ruimtelijk opgezet
  • comfort
  • kindvriendelijk
  • visvijver
  • te gast bij Joan

Accommodatie

Studio voor twee personen
Ingericht met een 2-persoonbed, douche, toilet, airco, kluisje en een kitchenette voorzien van een koffiezetapparaat en broodrooster.

Appartement voor vier personen
Ruim onderkomen voor vier personen met twee aparte slaapkamers, ruime badkamer, airco, kluisje, woonkamer en compleet ingerichte keuken.

Algemeen
Handdoeken en beddengoed worden verzorgd. Wifi is beschikbaar.
Het grote terras van het huis is toegankelijk voor beide accommodaties en voorzien van meerdere zitjes en een hangmat. 

Njan Switi @ Boiti
Het ontbijt wordt elke ochtend verzorgd door Joan. Ze woont op het perceel ernaast.

Ook kunt u aanschuiven bij Joan voor de avondmaaltijd, er is altijd plaats voor gasten.
Op 100 meter van Boiti is ook eethuis Denko gelegen. Hier kunt u dagelijks vers bereide maaltijden eten en afhalen tussen 08:00 en 17:00 uur.

Faciliteiten

Maak kennis met Joan
Joan Veldkamp en haar man zijn in 2015 geremigreerd naar Suriname. Zij hadden resp. 36 en 43 in Nederland gewoond. Joan is optometrist van beroep en heeft sinds kort het roer omgegooid en is begonnen met een B&B op het perceel naast haar eigen woning. Joan houdt van mensen en wil graag dat haar gasten zich welkom en thuis voelen op Boiti (Surinaams voor buiten de stad). Boiti Bed & Breakfast ligt buiten de drukte van de grote stad in een groene omgeving. De omgeving is uitermate geschikt om te wandelen, vogels te spotten en te fietsen. Hier haalt u verse melk en eieren bij de boer. Op het terrein zelf ligt een visvijver voor de liefhebbers die een hengeltje willen uitgooien (catch & release).

Lelydorp
Tegen Reeberg aan ligt Lelydorp, de snelst groeiende stad van Suriname. Hier kunt u alles vinden wat u nodig heeft tijdens uw verblijf op Boiti: supermarkten, banken en wisselkantoren, een markt en niet te vergeten een ruime keuze aan Javaanse warungs en rotishops!

Suriname Bird Paradise & Neotropical Butterflypark Suriname
Suriname Bird Paradise is het enige vogelpark van Suriname en ligt op nog geen kwartier lopen vanaf Boiti. U kunt ook een bezoek brengen aan het Neotropical Butterflypark Suriname (op afspraak) in Lelydorp als u interesse heeft in de Surinaamse vlinderwereld waar de bekende kunstenares Maria Sibylla Merian haar inspiratie op deed voor haar meesterwerk: Metamorphosis insectorum Surinamensium

Rustplek na een intensieve trip
Boiti is uitermate geschikt als uitrustplek als u trips wilt maken in het binnenland. Onze chauffeurs kunnen u ophalen of afzetten. Wilt u wat langer en zelfstandig vertoeven in deze omgeving, is het praktisch om een auto te huren. Check voor mogelijkheden op onze site: autohuur.
Wilt u liever niet zelf rijden in Suriname, dan zorgt Joan voor een betrouwbare taxichauffeur uit de buurt die u overal heen kan brengen.