RESIDENCE INN PARAMARIBO
residence inn

Wilt u ruimte en rust maar toch niet al te ver van het centrum vertoeven? Residence Inn Paramaribo is de perfecte uitvalsbasis, met name als u behoefte heeft aan een rustig, ruim en comfortabel onderkomen in de stad.

Hotel Residence Inn ondergaat momenteel een metamorfose. Dit voorjaar (2024) zijn een aanzienlijk aantal kamers reeds grondig gerenoveerd. De kamers zijn opnieuw ingericht en gemeubileerd, de badkamers zijn vernieuwd en de gebouwen krijgen hun frisse kleuren terug.

Kenmerken

  • gerenoveerde, comfortabele kamers
  • groot zwembad met zonneterras
  • vogelrijke tuin
  • rustige omgeving

Accommodaties

Residence Inn heeft totaal 24 gastenkamers voor 1 tot vier personen. De kamers variëren van afmeting en ligging. Kamers zijn voorzien van een eigen douche/toilet, koffie/thee faciliteiten, tv, wifi, kluisje, föhn, koelkast en airco. De kamers in de tuin hebben een eigen balkon of terrasje op de begane grond. 

Faciliteiten
In de schaduwrijke tuin is groot zwembad met zonneterras te vinden. 

Uitgebreid ontbijtbuffet
Naast het zwembad wordt ‘s ochtends tot 10:00 uur een zeer uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Matutu bar & restaurant
U kunt tussen 11:00 uur en 22:00 uur gebruik maken van het het restaurant voor lunch en diner. De kaart biedt lokale gerechten en specialiteiten.

Extra service
Er is wifi aanwezig in uw kamer en in de algemene ruimtes. Tegen betaling kunt u uw kleding laten wassen en is er mogelijkheid om uw bagage op te slaan zodra u voor een meerdaagse tocht op pad gaat.