Suriname Holidays: het reisbureau waar u moet zijn voor uw reis om de wereld in 1 land. Het reisbureau Suriname Holidays combineert voor u de Amazone jungle met de historie, de verschillende culturen en dat met het gemak van de Nederlandse taal. Uw reisbureau Suriname Holidays biedt u ongerepte natuur, onmetelijke jungle en het verleden van de Nederlandse plantages.

Suriname Holidays is het aangewezen reisbureau voor een individuele reis door Suriname.

Als reisbureau gespecialiseerd in Suriname zijn wij zeer ervaren en adviseren vakkundig. Als geen ander kent ons reisbureau het land door de zeer regelmatige bezoeken die ervoor zorgen dat uw reis door Suriname een succes gaat worden.

Reisbureau Suriname Holidays biedt naast deze elementen ook de keuken van Suriname die uw reis compleet zal maken. Suriname Holidays is als reisbureau al jaren een gewaardeerde partner voor een reis naar Suriname en werkt voor een geslaagde reis samen met gerenommeerde bedrijven in Suriname.

Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring van ons reisbureau bieden wij een geselecteerd aanbod aan trips en tours die varieren van eenvoudige guesthouses en hotels in Paramaribo tot zeer comfortabele jungle resorts in het binnenland. De hoofdstad van Suriname waar uw reis begint biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties. Reisbureau Suriname Holidays heeft speciaal voor u alle aangeboden accommodaties persoonlijk bezocht zodat het beste advies voor uw Suriname reis in huis is.

Cultureel historisch tintje

Uw Suriname reis via ons reisbureau gaat pas echt van start als u per fiets of georganiseerd de plantages (bijvoorbeeld Frederiksdorp) van Suriname bezoekt die uw reis een cultureel historisch tintje geven. Verder weg in Suriname liggen de voormalige rijstvelden van Nickerie en het unieke vogelreservaat: Bigi Pan, voor de Suriname vakantie van vogelliefhebbers.

Een echte Amazone belevenis

Natuurpark Brownsberg was voorheen de nummer 1 spot voor een Suriname vakantie. Inmiddels zijn er vele nieuwe kleinschalige resorts en jungle verblijven in het het aanbod van ons reisbureau die van uw Suriname reis een echte Amazone belevenis maken. Maak wandelingen in de jungle, spot de dieren en geniet van een vaartocht met een korjaal. Het is uw Suriname reis dus de keuze uit ons aanbod is aan u. Surioname Holidays is het reisbureau wat u adviseert om tot een volledig geslaagde Suriname reis te komen.

we kennen ze allemaal

Aan het einde van uw Suriname reis kunt u genieten van door ons reisbureau geselecteerde luxe resort aan de Suriname rivier of u kunt ervoor kiezen om aan het einde van uw reis door Suriname te gaan genieten van een strandverblijf op Curaçao. Ook daar kent reisbureau Suriname Holidays inmiddels de weg en kan u adviseren voor het juiste verblijf. Kleinschalige accommodaties of luxueuze resorts … we kennen ze allemaal. .

Suriname Holidays: uw reisbureau voor een geslaagde reis door Suriname !